SelectCamp Campings

Selectcamp organiseert sinds 1992 luxe campingvakanties op Europese top campings. De campings hebben uitgebreide faciliteiten en de luxe accommodaties zorgen ervoor dat het u en uw gezin aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie.

Verblijven op top campings van Selectcamp

selectcampDe luxe accommodaties van Selectcamp bevinden zich op campings in eigen land maar ook in Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Kroatië. Iedere camping heeft een unieke ligging, complete voorzieningen en uitstekende actieve en recreatieve mogelijkheden.

Het enige wat u na aankomst op de camping ‘moet’ doen is het uitpakken van uw bagage bij uw gereed staande vakantieverblijf. Geen gedoe met eigen kampeermiddelen of moeilijk passende tentstokken. Neem plaats op het terras voor uw accommodatie en de kinderen vinden snel hun weg naar het zwembad of de speeltuin.

Klik hier om naar het volledige aanbod te gaan

Klik hier voor meer aanbieders van camping vakanties

Selectcamp biedt volledig ingerichte kampeeraccommodaties

Selectcamp geeft u de mogelijkheid om te kamperen in een compleet ingerichte bungalowtent met goede bedden. Maar ook een luxe stacaravan die voorzien is van meerdere slaapkamers, airco en een ruim terras behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Glamping is leuk, ontspannend en bovendien een comfortabele manier voor het ervaren van uw vakantie.

Kies ervoor om linnengoed te huren, zodat u dat niet van thuis hoeft mee te brengen. U boekt linnengoed en/of een handdoekenpakket eenvoudig bij uw boeking. Het bespaart u ruimte en gemak. Voor bijna alle campings geldt, ook in het hoogseizoen, dat u kunt kiezen voor een dagelijkse aankomst.

Dat is met name handig als u niet op de drukke topdagen in het verkeer vast wilt komen te staan. Vermijd files en rijdt ontspannen naar uw vakantieadres. Bij Selectcamp verblijft u minimaal 1 nacht op de camping en heeft u uiteraard de mogelijkheid om voor een lange vakantie te kiezen.

Gevarieerd animatieprogramma op de campings bij Selectcamp

De Selectcamp campings bieden, in het hoogseizoen, afwisselende recreatieprogramma’s waarbij jong en oud deel kunnen nemen aan actieve, uitdagende, spannende en soms competitieve activiteiten. Gaan de kinderen ’s ochtends naar het ochtendprogramma dan kunt u ze met een gerust hart laten gaan. U weet immers dat ze in goede handen van het professionele animatieteam zijn.

Als uw kinderen tevreden en blij zijn op vakantie dan heeft u zelf ook de mogelijkheid om van ontspannende momenten te genieten.

Zekerheid gegarandeerd bij Select Camp

U wilt graag zeker zijn van uw vakantieboeking. Daarom is Select camp aangesloten bij ANVR, SGR, de Nederlandse Calamiteiten Verzekering en de Thuiswinkel Waarborg.

Selectcamp Camping

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Selectcamp
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *