Stip Reizen en Vakanties

Stip reizen is een zeer jonge maar tegelijk een van de snelstgroeiende reisorganisaties in Nederland. Deze reisorganisatie organiseert vakanties en reizen naar meer dan 40 verschillende landen en heeft daarom een ruim aanbod voor iedere vakantieganger.

Stip Reizen beperkt zich niet tot vakanties binnen Europa, maar biedt reizen aan over de hele wereld. Denk daarbij aan vakanties naar landen als Israël, Egypte, Marokko, China en Vietnam, maar natuurlijk ook toplocaties binnen Europa.

Klik hier om naar het complete reisaanbod te gaan

Stip Reizen biedt alle soorten reizen aan

stipWanneer u op zoek bent naar een reisbureau met een groot aanbod aan reizen, bent u bij deze reisorganisatie op het juiste adres. Niet alleen kunt u er vakanties boeken naar vele verschillende soorten landen; u kunt ook nog eens verschillende soorten vakanties boeken.

Zo zijn er voor de liefhebbers van zon en strand zonvakanties, maar vinden we ook autovakanties, cruises en stedentrips terug in het aanbod van deze reisorganisatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor lastminute reizen en vakanties naar Disneyland Parijs.

Vele prijzen en awards voor Stip reizen

Dat Stip aan de weg aan het timmeren is, zien we aan de verschillende onderscheidingen die deze reisorganisatie afgelopen jaren in de wacht wist te slepen. Zo zijn de cruises van Stip Reizen als vier jaar op rij gekozen tot de beste Costa Cruises en kreeg de organisatie in 2013 tevens de Zoover Award voor Beste Allround Touroperator.

Daarnaast won men nog diverse andere Awards voor de vele reizen die jaarlijks georganiseerd worden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Stip Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray