Cruise en Ferries

cruisehoofdAltijd al een super de luxe vakantiegevoel willen hebben op varend schip? Stap dan nu op een van de fantastische varende steden! Laat je in de watten leggen op deze geweldige schepen en geniet van alles wat het te bieden heeft.

Van zwembaden, sportzalen, bioscopen tot geweldige restaurants en meer. Daarnaast meer je aan op verschillende locaties zodat je er op uit kunt op de meest diverse plekjes. Deze unieke ervaring moet je een keer hebben meegemaakt.

Overzicht reisorganisaties voor cruise vakanties

zeetours.gif Zeetours Cruises : De mooiste cruises vindt u bij Zeetours Cruises. Met 50 jaar inspiratie en al 25 jaar op rij verkozen tot beste cruisespecialist.
tui TUI : een cruisevakantie boekt u voordelig en snel bij TUI. Bekijk het veelzijdige aanbod mooie cruise vakanties online!
 Dreamlines is een snel groeiende cruisespecialist in Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van rederijen tegen de beste prijzen.
Stip Reizen : goedkope cruise vakantie in de Middellandse Zee of Caribbean? Altijd de leukste cruise aanbiedingen boek je bij Stip Reizen.
 Cruisewinkel : Het grootste aanbod aan cruises vindt u bij cruisewinkel.nl! Laagste prijsgarantie en geen reserveringskosten met daarbij persoonlijke service.
 Costa Cruises bestaat al meer dan 60 jaar en is de grootste cruisemaatschappij van Europa en biedt een grote variatie aan routes met de vloot van 11 schepen.
 Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek. Keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld. 
oadnwlog Oad is in 2013 ontstaan uit een doorstart van touroperator Oad Reizen en organiseert dagtochten, busreizen, riviercruises, stedentrips en trips naar Disneyland®.
 Peter Langhout : heeft een groot aanbod van de mooiste en leukste riviercruises en minicruises.
 GoedIdeeReizen is snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Een uitgebreid aanbod riviercruises.
 Captain Cruise verkoopt cruisereizen. Echter biedt Captaincruise veel meer! Op de website worden alleen cruise only prijzen aangeboden, waardoor voor elke klant een op maat gemaakte reis kan worden samengesteld en aangeboden. 
 Holland Cruise Center : bij HCC-Cruises kunnen cruises, prijzen en beschikbaarheid vergeleken worden van de vele populaire cruises die op Holand Cruise Center aangeboden worden.
 CruiseReizen.nl werkt voor alle internationale rederijen. Op CruiseReizen.nl kunt je duizenden cruises inzien, vergelijken en vrijblijvend een optie nemen.

Online cruise boeken

Op een cruiseschip ontbreekt het u werkelijk aan helemaal niets. U kunt allerlei soorten cruise vakanties boeken bij de onderstaande reisorganisaties voor cruisereizen. Zo zijn er vakanties in Europese wateren, maar ook het Caraïbisch gebied biedt tal van mogelijkheden. Wanneer u met een cruise meegaat bezoekt u ook veel bekende steden.

Bij veel cruisevakanties wordt er veelal ’s nachts gevaren en wordt er overdag aangemeerd. Op de plaatsen waar wordt aangemeerd bent u vrij om zelf de stad te gaan verkennen of te gaan shoppen, maar ook worden er georganiseerde rondleidingen gegeven. Voor ieder is er dus wat wils.

Regelmatig zijn er bij de onderstaande gerenommeerde reisorganisaties verschillende aanbiedingen. Boek de perfecte cruise voor u en uw partner of gezin. Een cruise vakantie laat een herinnering voor het leven achter.