Voetbalreizen

Heeft u altijd al een keer het prachtige stadion van Barcelona willen bekijken of bent u groot fan van het energieke Engelse voetbal? Met de onderstaande reisorganisaties boekt u nu wel heel eenvoudig een arrangement naar uw droomwedstrijd.

Ervaar het verschil tussen een voetbalwedstrijd bekijken op televisie of zelf als toeschouwer deel uitmaken van zo een spektakel.

Overzicht aanbieders van voetbalreizen

Equipovoetbal Equipovoetbalreizen is een nieuw platform dat voetbalreizen naar wedstrijden van Europese topclubs aanbiedt, tegen de scherpst mogelijke prijs en mét SGR-garantie.
Voetbalreizen.com – Gespecialiseerd in het aanbieden van compleet georganiseerde arrangementen of losse tickets naar de mooiste Europese competities.
 Forza Voetbalreizen : complete en goedkope voetbalreizen, inclusief voetbaltickets voor het bezoeken van een wedstrijd van o.a. topclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Liverpool, Bayern München, AC Milan en vele anderen.
voetbaltravel VoetbalTravel beschikt over een geavanceerde website waar voetballiefhebbers hun reis inclusief vlucht, hotel en voetbalkaart op maat kunnen maken en direct kunnen boeken. Meer over VoetbalTravel
 Viagogo : boek je zelf je reis en heb je alleen tickets nodig? Viagog is werelds grootste ticketmarkplaats. Voor alle competities in Europa. Alle kaarten 100% gegarandeerd!
Premiertrip Sports Travel organiseert voetbalreizen naar de mooiste clubs in Europa. Ze bieden reizen aan naar alle topclubs zoals Manchester United, FC Barcelona, Inter Milan, Liverpool en Real Madrid.
tickettribute TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaret.

Zelf je voetbal reis samenstellen :

Online voetbalreizen boeken

Ook naar de grote voetbaltoernooien worden veel reizen georganiseerd. Een finale bijwonen van een Europees kampioenschap of een wedstrijd in de Champions League. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Onze partners bieden u de mooiste reizen aan met de beste plaatsen in het stadion. Dit geeft u de garantie op een onvergetelijk uitstapje. Alleen de uitslag van de wedstrijd kunnen we niet voor u regelen, de rest is tot in de puntjes verzorgd.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal zakenrelaties uit te nodigen voor een voetbalreis. Of heeft u iets te vieren met uw personeel, dan maakt een voetbalreis een onvergetelijke indruk om uw mensen. Er zijn verschillende mogelijkheden: zo kunt u op de dag zelf reizen en ‘s avonds weer terug.

Maar natuurlijk is het ook geweldig om er een paar dagen aan vast te plakken. Vaak liggen de bekende stadions in fantastische, bruisende steden.