Lavida Travel

Lavida Travel is opgericht door twee zussen met een hartstocht voor reizen. Samen met het team hebben ze een ambitie voor een goede service tegen de laagste prijs.

Eenvoudig online een vakantie boeken bij Lavida Travel

Lavida TravelMet een grote keuze aan reizen en reisgerelateerde producten slaat Lavida Travel een brug tussen de reizigers en de aanbieders. Voor betrouwbare en ervaren service bieden ze met behulp van een zoek – en boek systeem heel gemakkelijk de voordeligste reizen uit en u ziet gelijk welke er nog beschikbaar zijn. De mooie foto’s geven u een algehele indruk van wat er wordt aangeboden aan vakantiehuizen.

Klik nu om het reisaanbod te bekijken!

De medewerkers zijn op alle lijnen van de communicatie beschikbaar, of het telefonisch is of via email, uw persoonlijke wensen staan centraal.Een advies op maat met een persoonlijk gesprek door ervaren personeel is ook mogelijk.

Lavida Travel is een onafhankelijk reisadviseur

Lavida Travel biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan; onder andere Holland International, Neckermann reizen, TUI, Isropa, Floow, Club Med en Sunair. Doordat de commissie gedeeld wordt met de reiziger is het een stukken goedkoper om online te boeken dan bij de touroperator.

Door het simpele zoek-en-boeksysteem zijn de prijzen van de verschillende aanbieders makkelijk te vergelijken. U kunt kiezen tussen een aanbod van rondreizen of vertoeven aan de kust. Op de website ziet u heel snel en gemakkelijk waar u naar zoekt. Zo wordt een keuze maken niet moeilijk.

Lage prijzen een goede service

Naast een lage prijs en goede service is persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. Lavida Travel zoekt voor u de reis die het beste bij uw past, waarbij de reis met de goedkoopste prijs wordt aangeboden.

Op de website kunt u meer terecht dan alleen maar reizen, een taxi naar Schiphol of om een auto te huren, we regelen het allemaal. Zelfs een verzekering of een excursie op bestemming, zo veelzijdig is Lavida Travel!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lavida Travel
Author Rating
41star1star1star1stargray