Trivago Hotels

Trivago is ’s werelds grootste hotelzoekmachine en vergelijkingssite en is sinds kort ook in Nederland actief. Sinds 2005 worden dagelijks ruim 713.383 hotelprijzen vergeleken uit een aanbod van ruim 200 aangesloten websites en hotelketens.

Trivago helpt maandelijks ruim 80 miljoen bezoekers aan de meest gunstige prijs voor het hotel of appartement waar dan ook ter wereld. Of u nu een kleinschalig hotel in Limburg zoekt, een mooi all inclusive resort in Turkije of de Dominicaanse Republiek of dat nieuwe designer hotel midden in New York, alles is maar een paar muisklikken bij je vandaan.

Trivago Hotels vergelijken op prijs en wensen

TrivagoTrivago benaderd het zoeken naar de goedkoopste prijs op een andere manier. Door niet direct op de goedkoopste prijs te zoeken, maar juist op de wensen van de klanten, besparen bezoekers gemiddeld zo’n 36% van de originele kamerprijs. Door op de website te zoeken op locatie en datum wordt het aanbod geladen.

Dit aanbod kan verfijnd worden door allerlei filters aan te klikken. Zo kunt u filteren op afstand tot het strand, faciliteiten van het hotel, winkelcentra in de buurt, sterrenclassificatie en nog veel meer. Op deze manier komt er altijd de beste prijs uit voor het hotel dat het beste bij u past. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de website met de goedkoopste prijs en kunt u direct boeken.

Klik hier om naar de website te gaan

Trivago laat alle beoordelingen van hotels zien

Naast alle zoekmogelijkheden, heeft trivago ook meer dan 140 miljoen beoordelingen van echte bezoekers online staan. Zo wordt u niet meer misleidt door de flitsende teksten van de aanbieders, maar leest u wat mensen die er echt geweest zijn van vinden. Daarnaast kunt u ook foto’s vinden die door bezoekers van het hotel zelf zijn gemaakt.

Ervaringen en opmerkingen 

Heeft u ervaring met de Trivago? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trivago
Author Rating
51star1star1star1star1star