Eliza was Here nieuwe website

Reisorganisatie Eliza was here presenteert een volledig vernieuwde website. Je vind op de eliza120dynamische site niet alleen de bijzondere vakantieadresjes, maar ook verrassende tips voor uitjes in binnen- en buitenland en bijvoorbeeld ook de lekkerste recepten. De website is bovendien volledig responsive.

De belangrijkste nieuwe punten van de website van Eliza was here :

1. Er wordt meer gecommuniceerd in beeld (aan de hand van foto’s) en op de homepage verschijnt zowel in tekst als in beeld een steeds wisselend aanbod. Van vakanties, maar ook van bijvoorbeeld recepten of uitjes in een bepaalde regio.

2. Omdat we veel waarde hechten aan de feedback van onze reizigers, krijgen hun recensies en tips een prominente plaats op de site. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig hun favoriete vakantieadressen bewaren door op het bijbehorende hartje te klikken én is de website gebruiksvriendelijker.

3. De website is volledig responsive. Dat betekent dat deze ook via een tablet of smartphone goed te benaderen is. De website van Eliza was here wordt steeds vaker bezocht via mobiele devices.

4. Op de nieuwe website zijn landenpagina’s toegevoegd, om de reiziger een betere indruk te geven van zijn plek van bestemming. Bovendien worden de themapagina’s binnenkort vernieuwd en uitgebreid. Naast huwelijksreizen worden dan ook culinaire vakanties en een speciaal aanbod voor vakanties met kinderen aangeboden.

Klik hier om naar de nieuwe website van Eliza was Here te gaan

Klik hier voor meer informatie over Eliza was Here