Tjingo Reizen

Wellicht komt de naam Tjingo u bekend voor uit de reclameblokken. De site is aangesloten bij de ANVR, u hoeft u dus geen zorgen te maken dat u met een dubieus reisbureau te maken heeft. Het aantal bestemmingen dat deze site aanbiedt is werkelijk ongekend.

tjingo vakantie boekenMeer dan 85 landen staan te trappelen om door u bezocht te worden. Wilt u naar de piramides van Gizeh, de Kilimanjaro aan een nadere inspectie onderwerpen of gewoon op wintersport in Oostenrijk? Het is allemaal mogelijk.

Het bedrijf biedt meer dan 10.000 accommodaties aan. Bovendien heeft het in 2011 de prijs ‘Beste online reisburo’ gewonnen. U kunt dus met een gerust hart met Tjingo in zee gaan. De site is erg gebruiksvriendelijk. U kunt met een zoekmasker de gewenste accommodatie makkelijk vinden.

Klik hier om direct naar het vakantie aanbod te gaan

Bij Tjingo reizen krijgt u alle informatie over accomodaties

Daarnaast zijn alle accommodaties voorzien van een beoordeling van Zoover. Ook de afstand tot het centrum en tot het strand zijn aangegeven. Zo komt u ter plekke niet meer voor verrassingen te staan. Ook zijn er veel foto’s van de vakantiebestemmingen, zodat u zich al in het buitenland kunt wanen.

En als klap op de vuurpijl kunt u recensies van vakantiegangers lezen. Deze reviews zijn opgebouwd uit zes rapportcijfers, zodat u kunt zien waar elke bestemming in uitblinkt.

Altijd de goedkoopste reis bij Tjingo met de matsgarantie

Een oordeel vellen was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast heeft Tjingo de Matsgarantie. Als u bij een ander ANVR-reisburo een identieke reis vindt die goedkoper is dan bij Tjingo, ontvangt u het verschil plus een bonus terug. Een mooie stok achter de deur voor Tjingo om hun prijzen laag te houden. Via de website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Slechts vijf simpele stappen scheiden u van het begin van een geweldige vakantie. Heel veel plezier en succes gewenst bij het zoeken van een geschikte vakantie!

Klik hier om direct naar het vakantie aanbod te gaan

Klik hier voor meer reisorganisaties van zonvakanties

Welke vakanties en reizen biedt Tjingo aan?

Soorten vervoer :

  • Vliegreizen
  • Autovakanties
  • Treinreizen

Soorten accomodaties :

  • Appartementen
  • Hotels
  • Villas
  • Bungalows
  • Caravans
  • Tenten

Vakantielanden te boeken via Tjingo 2018

Tjingo biedt reizen aan naar de volgende landen :  Duitsland,  Dominicaanse Republiek, Tunesië, België, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Bulgarije, Verenigde Staten, Kroatië, Mexico, Tsjechië, Indonesië, Curaçao, Zwitserland, Thailand, Malta, Marokko, Cyprus,  Denemarken, Cuba, Noorwegen, Gambia, Hongarije, Luxemburg, Ierland, Zweden, IJsland, Slovenië, Maleisië, Rusland, Andorra,   Israël, Finland, Malediven, Sri Lanka, Polen, Jordanië, Verenigde Arabische Emiraten, Kenia, Tanzania, Macedonië, Kaapverdië, Slowakije, Estland, Oman, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Servië

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tjingo
Author Rating
41star1star1star1stargray