Sprookjescamping

Bij de sprookjescamping worden kinderdromen werkelijkheid. Alles op de camping is er op gericht om kinderen samen met hun ouders, grootouders of andere belangrijke mensen, een geweldige tijd te bezorgen. Zij besteden veel aandacht aan een uitgebreid animatie-programma. En ook de gehele camping is ingericht om de kinderen een sprookjesachtige ervaring te laten hebben.

De Sprookjescamping is een 5 sterren camping speciaal voor kinderen tot 11 jaar. Er is een binnen- en buiten speeltuin en een zwembad. Zij hebben in 2014 de ANWB award gekregen voor kindercamping van het jaar. In 2015 de ANWB Best Camping. Elke dag is er animatie en theater.

Er zijn een aantal verschillende kids clubs: elfjes- beren- en draakjesclub. Deze club is voor kinderen tot en met 6 jaar. En dan is er nog de Buddy Club voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.

Online boeken bij de Sprookjescamping

sprookjescamping.nlWanneer u op de sprookjescamping een leuke vakantie wilt gaan zoeken kunt u direct al via een overzichtelijk menu de belangrijkste keuze maken zoals welke accommodatie en in welke maand u de vakantie wilt boeken.

U kunt kiezen uit de volgende accommodaties: gamphome, kamperen, mobile home, sprookjeskota, toercaravan, trekkershut, vakantiehuis, vakantietent de waard en woodcottage.

Vervolgens ziet u een foto van uw gekozen accommodatie en wat de prijs is voor de verblijfsduur en in welke periode. Vervolgens kunt u de verblijfsduur en periode makkelijk aanpassen. Ook kunt u op een knop drukken waarop staat ‘toon informatie’. Dan krijgt u vervolgens alle informatie over uw accommodatie. Zoals keuken, sanitair, kinderen, slaapkamer, tuin, woonkamer etc.

Klik hier om naar de website van de Sprookjescamping te gaan

Als u vervolgens door gaat kunt u de definitieve periode invullen en de vakantie gaan boeken. U moet dan nog een aantal belangrijke gegevens invullen zoals uit welke personen uw reisgezelschap bestaat. Daarna kunt u het huisnummer kiezen. Hierdoor kunt u perfect zelf plannen op welke locatie u wilt zitten.

Daarna kom je in een scherm waar je nog allerlei extra’s kunt bijboeken zoals huurfietsen of kindermeubilair. En vervolgens kunt u de boeking afronden door al uw persoonlijke gegevens in te vullen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sprookjescamping
Author Rating
41star1star1star1stargray