Solmar Tours

Solmar tours is de specialist in reizen naar het zonnige Spanje en Kroatië. Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en heeft al een aantal maal de Zoover Award gekregen als ‘Beste Aanbieder Zonvakanties’. De prijzen van Solmar Tours zijn zeer aantrekkelijk en de kwaliteit is hoog.

De reacties van klanten zijn dan ook overwegend positief. De website voor consumentenonderzoek opiness beoordeelt Solmar Tours als: ‘Beste keus in busvakanties’, met een gemiddeld cijfer van 9,6. Wilt u een vakantie naar de zon? Dan is deze reisorganisatie een goede keuze.

Klik hier om naar het complete vakantieaanbod te gaan

Welke soort reizen biedt Solmar Tours

  • Busreizen
  • Vliegvakanties
  • Excursie- en rondreizen (ook naar andere bestemmingen)
  • Autovakanties

Naast reizen kun u op de website eenvoudig uw reisverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance, de dekking hiervan is zeer compleet.

Busreizen van Solmar

solmarVoordelig naar de zon, boek dan een busreis via de website. De reizen vertrekken altijd in de ochtend. De dag erna komt u op uw bestemming aan. Opstappen kan in het hele land. De bussen zijn veilig, comfortabel en er reist een host/hostess mee. Catering is aan boord tegen zeer scherpe prijzen.

Naast de standaard Royal Class kunt u ook kiezen voor extra comfort in een First Class busreis. Naast een bredere meer comfortabele stoel is de catering ook uitgebreider. Voor een kleine meerprijs gaat u relaxed naar de zon.

Solmar Tours Vliegreizen

Vliegen naar Spanje met Transavia vanaf Eindhoven. De reizen zijn inclusief de luchthavenbelasting en transfer/shuttleservice naar uw accommodatie. Mogelijke bestemmingen zijn onder andere: Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella, Salou/Cambrils, Mallorca & Benidorm.

Het is mogelijk om met korting een overnachting te boeken in het Novotel Eindhoven vlak bij de luchthaven.

Excursie- en rondreizen 2021

Solmar Tours biedt een groot aantal excursie- en rondreizen. Deze gaan niet alleen naar Spanje en Kroatië maar ook naar andere Europese bestemmingen als Praag, Italië en Berlijn. Voor elke stad is er voor u een aantrekkelijk reisprogramma samengesteld.

Geniet van de hoogtepunten van klassiek Italië of maak een rondreis langs Wenen, Budapest en Praag. Allemaal met het gemak van een luxe touringcar.

Autovakanties bij Solmar

Gaat u liever met uw eigen auto naar de zon dan kunt u via Solmar voordelig hotels boeken. U bent dan niet gebonden aan de vaste aankomst- en vertrektijden van een busreis. Regelmatig staan er aanbiedingen op de website waardoor uw vakantie nog voordeliger uitvalt.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Solmar Tours
Author Rating
41star1star1star1stargray