Slangen Reizen Busreizen

Slangen Reizen is de aanbieder van betaalbare busreizen door heel Europa. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen brengt Slangen Reizen reizigers naar de grootste en meest interessante plaatsen in Europa, voor een betaalbare prijs.

Slangen Reizen is de specialist in Nederland als het aankomt op comfortabele busreizen. Met een uitgebreid wagenpark en goed uitgeruste touringcars kunt u een dagtrip maken naar grote wereldsteden als Londen, Berlijn of Parijs.

Klik hier om uw busreis te zoeken

Slangen Reizen heeft dagtochten of juist langere bus vakanties

slangen reizenU kunt er voor kiezen om u midden in de stad te laten af zetten of om u door de ervaren chauffeurs door de stad te laten rijden en in een dag alle hoogtepunten te zien. Daarnaast kunt u meerdere dagen of weken op vakantie met Slangen Reizen en wordt u bij uw hotel afgezet in bijvoorbeeld Barcelona, Milaan of Praag, maar ook Disneyland Parijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij Slangenreizen boekt u eenvoudig :

  • Stedentrips
  • Valentijn Romantische Reizen
  • Excursiereizen
  • Dagtochten
  • Last Minute Busreizen
  • Carnavalsreizen
  • Busvakanties naar Spanje

Excursies, of juist zelf op pad met Slangen Busreizen

Bij Slangen Reizen kunt u uw busvakantie helemaal zelf indelen. U kunt er voor kiezen om bij een van de vele opstapplaatsen door heel Nederland in de bus te stappen en u af te laten zetten midden in de stad naar keuze. Vervolgens stapt u een paar dagen later weer in dezelfde bus terug naar huis.

Klik hier om naar de website te gaan

U kunt er ook voor kiezen om een excursieprogramma te volgen, zo komt u met de bus op een dag langs alle bezienswaardigheden van Europa’s mooiste steden. De chauffeur vertelt u de belangrijkste wetenswaardigheden over de stad en vervolgens heeft tijdens een dagtocht nog een halve dag, en tijdens een excursiereis een paar dagen langer de tijd om de stad zelf te verkennen.

Themareizen met de bus bij Slangen Reizen

Slangen reizen biedt ook verschillende bus themareizen aan. Zo kunt u een romantische reis tijdens valentijn boeken, maar ook een carnavalsreis of een zomervakantie naar Spanje. Zo is er voor ieder wat wils te boeken.

Video van Slangen Busreizen

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Slangen Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray