NS International Treintickets

NS International brengt u per trein naar meer dan 3000 bestemmingen in Europa! Met de hogesnelheidstrein reist u comfortabel naar uw vakantieplek en dat vanaf elk treinstation in Nederland. U kunt dus al uitgerust beginnen aan uw vakantie. Met de actuele reisplanner van NS International kunt u heel gemakkelijk uw informatie halen om naar pretparken, festivals te gaan.

Ook voor weekends weg kunt u heel gemakkelijk een planning maken met de reisplanner.

Klik hier om naar de website van NS International te gaan

Gemakkelijk online treinreizen boeken met NS International

ns internationalOf u nu kiest voor een dagje weg of u gaat twee weken op wintersport, bij NS International boekt u heel eenvoudig uw treintickets. Zelfs wanneer u kiest voor verre vakanties, NS International brengt u niet alleen naar de Schiphol, ook naar vliegvelden in België, Duitsland en Frankrijk. Zo reist u naar uw eindbestemming zonder files en inchecktijden en zonder obstakels.

U boekt uw treintickets voor de hogesnelheidstreinen,Thalys, ICE International, Eurostar en TGV, en de Intercity Brussel en Intercity Berlijn, heel gemakkelijke en snel, gewoon op de website van de NS. Hier vind u ook alle actuele reisinformatie en plant u heel zorgvuldig u reis via de reisplanner.

Met NS International gaat U zorgeloos op reis

Bij de NS gaat het niet alleen om u van de ene plek naar de andere te brengen. Met comfort, luxe en efficiency brengt NS International een nieuwe kijk op mobiliteit. Op de stations als Amsterdam, Rotterdam en Schiphol is er voor de 1ste klas reizigers een Lounge. Hierbij wordt wachten wel erg comfortabel.

Op NS International kunt u alle aanbiedingen bekijken en tips bekijken die uw al voorbereidingen thuis kunt doen, voor wanneer u bijvoorbeeld een huisdier meeneemt of gewoon een fiets. Met de actuele reisinformatie kunt u zelfs op de hoogte blijven tijdens uw reis. Zo weet u of er vertraging me de trein is of een overstap hoort te nemen. NS International maakt het u gemakkelijk.

Summary
Review Date
Reviewed Item
NS International
Author Rating
51star1star1star1star1star