Gogo Jongerenreizen

GoGo is Nederlands grootste aanbieder aan vakanties voor feestvierende jongeren. Elk jaar vervoert GoGo Jongerenreizen weer tienduizenden jongeren die na het afronden van hun examens willen feesten in Europa’s grootste badplaatsen.

Met Gogo kunnen jongeren helemaal uit hun dak gaan op bestemmingen rond of in de middellandse zee, allemaal onder de vleugels van een ervaren groep reisleiders.

Klik hier om direct naar het aanbod van jongerenreizen te gaan

Gogo Jongerenreizen online boeken

gogoGoGo jongerenreizen heeft een groot aanbod aan accommodaties in veel verschillende landen. Met de bus naar Spanje, Italië of Kroatië is een mogelijkheid. Maar het vliegtuig brengt feestvierende groepen jongeren ook naar Portugal, Turkije, Bulgarije, Griekenland, Malta of Hongarije.

Daar worden accommodaties uitgekozen op ligging, want jongeren willen niets liever dan luieren op het strand en ’s avond midden in het feestgedruis zitten. De website biedt hotels, appartementen en groepsvilla’s aan in en rond de meest populaire badplaatsen van Europa.

Feest mee op de grootste feesten in Europa van GoGo

GoGo biedt verschillende pakketten aan, voor een ultieme vakantie. Naast gewoon vervoer en accommodatie kunnen jongeren ook kiezen voor een Totally Summer of Partypakket. Hierbij zijn ze altijd verzekerd van toegang tot de dikste feesten, tofste excursies en hoge kortingen op lokale aanbieders van vertier.

Daarnaast organiseert GoGo plaatselijk altijd verschillende kroegentochten en strandfeesten. Ook kunnen de meer cultureel ingestelde jongeren ook mee op excursies naar interessante steden, binnenlanden en andere lokale bezienswaardigheden.

Klik hier voor alle reisorganisaties voor jongerenreizen

Gogo heeft ervaren reisleiders

Uiteraard moeten jongeren goed begeleidt worden en daar zijn de ervaren reisleiders op locatie goed voor. Deze vaak al wat oudere jongeren begeleiden de jongeren tijdens hun vakantie en zijn het aanspreekpunt voor incidenten, boeken van excursies of vragen over de bestemming. Zo hoeven de ouders zich ook geen zorgen te maken of alles wel goed komt.

Klik hier om direct naar het aanbod van jongerenreizen te gaan

Bestemmingen van GOGO 2019 :

  • Spanje : Lloret de Mar, Blanes, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, El Arenal, Magaluf, Playa de Palma, San Antonio, Playa d’en Bossa, San Antonio Bahia, Playa del Inglés, Salou
  • Griekenland :  Rhodos-Stad, Ialyssos, Ixia, Chersonissos, Kos-Stad
  • Turkije : Marmaris, Alanya, Gümbet
  • Bulgarije : Sunny Beach
  • Portugal : Albufeira
  • Hongarije : Siófok
  • Italie : Rimini
  • Kroatie : Porec
  • Malta : St. Jullians

Sunny Beach

Lloret de Mar

Chersonissos

Summary
Review Date
Reviewed Item
Gogo jongerenreizen
Author Rating
41star1star1star1stargray