Expedia Vliegtickets, hotels en autohuur

Expedia.nl behoort tot Expedia Inc, dat tot de grootste online reisbureaus ter wereld gerekend kan worden. Zowel voor uw zakenreis als gezinsvakantie vind u op de website de ideale zoekmogelijkheden. Plannen, zoeken, voorbereiden en boeken het kan allemaal via de uitgebreide website.

Klik hier om naar de website te gaan

Expedia voor vliegtickets, hotels, autoverhuur en pakketreizen

ExpediaEen overnachting in Barcelona die gekoppeld is aan een leuk geprijsd last-minute vliegticket? De huurauto zonder zorgen ophalen op het vliegveld van Bangkok? Of een road-trip maken door de USA? Geen reis is te gek bij Expedia.

U boekt er dagelijks interessante pakket deals, goedkope vliegtickets en bijzondere hotelovernachtingen. Van een romantisch weekend in Rome tot een ticket naar een eiland in de Stille Zuidzee. Het uitgebreide zoeksysteem laat direct de beschikbaarheid zien en de verschillende mogelijkheden om naar een bestemming te reizen.

Vergelijk de tarieven met elkaar en op eenvoudige wijze boekt u uw ideale vakantie. Direct na de online reservering ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van de door u geboekte reis.

Informatie en tips bij Expedia

Expedia heeft een verzameling tips en informatie over bepaalde bestemmingen en steden. U leest alles over de bezienswaardigheden die steden als Amsterdam, Brussel en Athene maar ook New York en Rio de Janeiro te bieden hebben. Filter de zoekmogelijkheden op onder meer bestemming, locatie, hotelklasse, budget en voorzieningen. Zo is het geschikte hotel snel gevonden.

Ieder hotel wordt zichtbaar gemaakt op een handig kaartje zodat u direct kunt zien wat er in de buurt te zien en te doen is. Bovendien is de website voorzien van ervaringen van reizigers die u reeds voorgingen zodat u enigszins weet wat u ter plaatse kunt verwachten.

Expedia+ voor nog meer voordeel

Het is mogelijk om een gratis Expedia+ account aan te maken en op deze manier optimaal te profiteren van klantendeals en aanbiedingen. Zo ontvangt u regelmatig Dwaze Deals, pakketdeals met vluchten die vertrekken vanaf een lokale luchthaven, met hoge kortingstarieven op hotelovernachtingen.

Als Expedia+ lid ontvangt u bovendien bij elke reservering punten die u later kunt inruilen voor bijvoorbeeld reizen. Bij iedere reservering die u doet, zowel vliegtickets, pakketreizen, losse hotelovernachtingen en / of autohuur spaart u punten.

Door gebruik te maken van de aantrekkelijke voordelen en promoties verhoogt u het punten aantal sneller. Het enige wat u daarvoor doet is met enige regelmaat de Marketplace bekijken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Expedia
Author Rating
41star1star1star1stargray