Cruise Travel Cruisevakanties

Bij Cruise Travel heeft u de keuze uit 26 rederijen. Daardoor zijn er meer dan 200 schepen van 3 tot 6 sterren tot uw beschikking. Al meer dan 28 jaar is Cruise Travel de specialist als het gaat om cruisevakanties. Alle informatie over de gebieden waar een cruise heen gaat of over de cruise zelf vind u op de website.

Wanneer er voldoende Cruise Travel gasten met een cruise mee gaan, gaat er zelfs een gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleider mee.

Online een cruise boeken bij Cruise Travel

Bij Cruise Travel boekt u direct uw Cruise. Bij andere maatschappijen kunt u vaak alleen een cruise op aanvraag boeken. Hierdoor weet u niet direct zeker of u op cruise kunt. Via de overzichtelijke website  kunt u gemakkelijk uw cruise online boeken.

Klik hier om naar de website te gaan

Wat is er inclusief bij een cruise van Cruise Travel?

cruise travelBij een cruise via CruiseTravel zijn alle maaltijden aan boord inclusief. Elke dag wordt uw hut schoongemaakt, voorzien van nieuwe handdoeken en dergelijke. Alle activiteiten aan boord zoals films, lezingen, sport en spel, het avond entertainment en muziek zijn ook allemaal inclusief in de prijs.

Drankjes en fooien moet u altijd zelf nog rekenen bij de prijs van uw geboekte reis. Uiteraard kunt u op de cruise zelf nog extra uitgaven hebben door het bezoek aan het Casino, diverse uitstapjes, behandelingen in de Spa en alle aankopen die u in de winkels doet of souvenirs.

Een geschikte cruise zoeken bij Cruise Travel

U kunt op de website selecteren op bestemming, wanneer u wilt vertrekken en wat voor soort vakantie u zoekt. Als u dan vervolgens de selectie krijgt kunt u uw selectie nog verder verfijnen door de reisduur aan te geven, de minimale en maximale prijs per volwassene, waar u wilt vertrekken, waar u wilt aankomen en waar u wilt aanleggen.

Ook de waardering van het schip, waardering van de totale cruise, wat voor soort hut u wilt, het aantal passagiers, wat voor soort cruise, uitgaansmogelijkheden op het schip, geschiktheid voor mindervalide en tenslotte nog welke faciliteiten er op het schip zijn.

Bij elke selectie krijgt u van de regio een kaart te zien. Bovendien kunt u op een aantal tabladen drukken met meer informatie zoals highlights, haveninformatie en het weer.

Rederijen te boeken bij Cruise Travel

Via CruiseTravel kunt u een cruise boeken bij diverse rederijen zoals onder andere :

 • Carnival
 • Celebrity Cruises
 • Crystal Cruises
 • Holland America Line
 • MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line
 • Oceania Cruises
 • P&O Cruises
 • Princess Cruises
 • Royal Caribbean
 • Windstar Cruises.

Betaling bij Cruistravel

Wanneer u uw factuur heeft ontvangen dient u deze binnen 7 dagen na ontvangst te betalen middels een aanbetaling van 20% van de reissom, verhoogd met de kosten voor het vliegticket inclusief bijbehorende toeslagen. De betaling van het restant bedrag is afhankelijk van de rederij waarmee u reist. Dit staat altijd duidelijk vermeld op uw factuur.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cruise Travel
Author Rating
41star1star1star1stargray