CarDelMar Autoverhuur

Bij CarDelMar kunt u een auto huren in ruin 30 landen waaronder alle populaire vakantiebestemmingen. CarDelMar heeft een strenge selectie en controle van alle aangesloten verhuurbedrijven. Mede hierdoor scoren ze hoge waarderingencijfers van hun klanten. Daarbij is CarDelMar als tussenpersoon nog steeds in staat zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Klik hier om uw autohuur online te boeken

Scherpe prijzen en aanbiedingen bij CarDelMar autohuur

CarDelMar werkt met dag actuele prijzen, dat betekend dat u de beste prijs krijgt op de dag van boeking. Verder kunt u kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan de huurperiode annuleren en worden er geen creditcardkosten in rekening gebracht.

cardelmarMet regelmaat vindt u actuele aanbiedingen, deze zijn niet alleen interessant om te bekijken voor uw boeking. Deze zijn ook erg leuk ter inspiratie als u nog niet zeker weet waar de reis heen gaat. Dat laatste geldt ook zeker voor de zeer uitgebreide blog pagina’s. Laat u inspireren door de reisverhalen.

CarDelMar heeft heldere voorwaarden en uitgebreide servicepakketten

Alles staat duidelijk uitgelegd en zijn geen onduidelijke voorwaarden of verborgen kosten. Ook handig zijn de tips met alles wat je als reiziger moet weten als je een auto wil huren in het buitenland.

CarDelMar biedt 4 verschillende servicepakketten:

  • All Risk met eigen risico (Basis Pakket).
  • All Risk zonder eigen risico (All-Inclusive pakket).
  • All Risk zonder eigen risico uitgebreid met glas- en bandenschade (All-Inclusive Plus Pakket).
  • All Risk zonder eigen risico incl. extra bestuurders en 1 volle tank (All-Inclusive Gold pakket).

Alle servicepakketten bevatten:

  • Ongelimiteerde kilometers.
  • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering.
  • Volledig cascodekking met diefstalverzekering.
  • Luchthavenbelasting en -levering.
  • Alle lokale belastingen en toeslagen.

Additionele kosten zijn er alleen voor extra opties als een kinderzitje of een extra bestuurder. De borg voor de auto kan worden afgekocht. Deze wordt door de meeste verhuurders wordt gereserveerd op uw creditcard bij het ophalen van uw auto. In het onwaarschijnlijke geval van schade aan of diefstal van de auto kunt u de borg terugvorderen met de extra verzekering van CarDelMar.

Klik hier voor meer aanbieders van autohuur

Goede ondersteuning en service bij CarDelMar

Heeft u assistentie nodig in het buitenland dan is de Car Del Mar bereikbaar via een internationale hotline. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw boeking, wordt u tijdens kantooruren te woord gestaan door de Nederlandstalige klantenservice.

Summary
Review Date
Reviewed Item
CarDelMar
Author Rating
41star1star1star1stargray