BBI Travel

Bij BBI travel boekt u reizen naar het Scandinavië, Ierland en Canada, ook verre reizen naar Spitsbergen, Groenland en zelfs Antarctica zitten in het programma. Speciaal vermeldenswaardig zijn de Hurtigruten cruises. Met deze luxe cruiseschepen vaart u in alle comfort naar het poolgebied.

Afhankelijk van uw wensen boekt u via BBI travel een enorm scala aan reizen. Autoreizen met of zonder eigen auto, vliegreizen, jongerenreizen, reizen voor singles, stedentrips, campers, huisjes enz. BBI travel is uw specialist voor reizen naar Ierland en het hoge Noorden.

Klik nu om uw vakantie te zoekenl!

Hurtigruten Cruise bij BBI Travel

bbi travel‘De mooiste zeereis ter wereld’ zo wordt de Hurtigruten cruise langs de Noorse kust ook wel genoemd. De overweldigende natuur in de prachtige fjorden is het best te bekijken vanaf het water. In de zomer geniet u van de middernachtzon, die maar niet onder gaat. In de winter vaart de speciale noorderlicht cruise.

Met een beetje geluk ziet u walvissen. Aan boord geniet u elke dag van de uitgebreide buffetten en worden vrijblijvend activiteiten georganiseerd. Helemaal naar het Noorden kan ook, met de Spitsbergen reizen bereikt u de schoonheid van het poolijs. Deze reizen worden ook via de Holland America lijn en MSC cruises aangeboden.

BBI Travel is Ierland specialist

Het groene eiland met het prachtige landschap de de vriendelijke mensen. BBI travel is al jaren de specialist voor Ierland reizen. U kunt kiezen voor vliegreizen of autovakanties. De accommodaties bieden voor elk wat wils, van een eenvoudige B&B tot aan overnachtingen op een kasteel of een Manor House, en alles wat daartussen zit.

Leg uw vakantie vast, of kies voor de vouchers waarmee u in uw eigen tempo uw rondreis kunt maken.

Canada

Voor de Canada reizen kunt u kiest u voor een fly & drive arrangement met B&B of Hotel. Of kiest u voor een camper om dit immense land te verkennen?

IJsland en Scandinavië met BBI Travel

Ook voor IJsland bent u bij BBI aan het juiste adres. Voor een actieve vakantie of een rondreis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs als u met uw eigen auto wilt gaan is dat mogelijk. Twee keer per week vaart de ferry vanuit Denemarken naar IJsland. Een tussenstop van een paar dagen op de Færøer eilanden is mogelijk.

BBI travel biedt ook voor de rest van Scandinavië een uitgebreid programma. Hyter in Noorwegen, Stuga in Zweden of Moki in Finland, het zijn allemaal vakantiehuisjes. Ze staan vaak op de mooiste plekken, middenin de natuur. Hotelovernachtingen of pensions boeken kan ook, of reist u liever rond met een camper? Scandinavië boekt u bij de specialist: BBI travel.

BBI Travel Wintersport

Noorwegen, Zweden en Finland zijn niet alleen in de zomer prachtig, wat dacht u van een andere wintersport vakantie, mogelijk tot laat in het seizoen.

Hurtigruten Noorderlicht

Summary
Review Date
Reviewed Item
BBI Travel
Author Rating
41star1star1star1stargray