Arke is nu TUI

Arke is een van de meest bekende reisorganisaties in Nederland, en dat is niet zo gek met alle vakanties die zij aanbieden. Arke (TUI) reizen is een van de weinige reisorganisaties die ook verre reizen aanbiedt.

Sinds 1 oktober is Arke reizen verder gegaan onder de naam TUI Reizen.

Daarbij komt dat zij zich niet alleen richten op de zonvakantie waar veel mensen voor kiezen, maar u er ook terecht kunt voor rondreizen, een cruise, een autovakantie en ga zo maar door. Dan is er nog niet eens gesproken over de scherpe prijzen, waarmee het voor veel mensen geen groot probleem meer is om op vakantie te gaan.

Klik nu om je vakantie te zoeken bij TUI Reizen!

Arke heeft ook een goot aanbod van verre vakanties

Arke ReizenDe verre reizen zullen hoe dan ook speciaal zijn. U krijgt te maken met een andere cultuur en natuurlijk een heel ander land. Bij Arke kunt u kiezen uit meer dan vijftig verre landen. Daarbij kunt u denken aan Curaçao, Dubai, Florida, Vietnam, Sri Lanka, Costa Rica, Cuba en ga zo maar door.

De kans is in ieder geval groot dat uw droomland er tussen staat. De verre reizen kosten natuurlijk meer dan de reizen binnen Europa. Gelukkig kunt u bij Arke ook kiezen voor een last minute vakantie, waarbij u al snel zult vertrekken. Een gemakkelijke manier om wat geld te besparen.

Gemakkelijk uw vakantie online boeken bij Arke reizen

Het boeken van de vakantie is erg gemakkelijk. Zo kunt u niet alleen kiezen naar welk land u wilt en wat voor soort vakantie het gaat worden, maar kiest u ook wanneer u wilt vliegen. U kunt uw eigen ticket samenstellen door van alles en nog wat te kiezen.

Zo kunt u kiezen voor meer beenruimte bijvoorbeeld zodat de vlucht nog comfortabeler is. U kiest wanneer u wilt vertrekken en terug wilt gaan, en Arke laat meteen zien welke mogelijkheden hier voor zijn. Gemakkelijk en snel dus!

Groot aanbod van vakanties

Arke heeft reizen naar bijna alle landen in de wereld. U kunt terecht voor de volgende reizen :

  • Zonvakanties
  • Wintersport
  • Stedenreizen
  • Verre Reizen
  • Cruises
  • Rondreizen
  • Autovakanties

Summary
Review Date
Reviewed Item
Arke Reizen
Author Rating
51star1star1star1star1star