Wimdu Appartementen en Vakantiehuizen

Wimdu heeft een breed aanbod van allemaal verschillende privéaccommodaties waarin men kijkt naar de wensen en het budget van de klanten. Om u te verbinden met de hele wereld is het doel van Wimdu om een authentieke reiservaring op te doen voor diegene die opzoek zijn naar een slim alternatief voor hotels.

Wimdu is begonnen in maart 2011 met een heel erg klein team van internationale mensen en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een hechte groep van 250 medewerkers die verspreid staan over de hele wereld. Wimdu zorgt eigenlijk voor u als u van plan bent om op reis te vertrekken.

Wimdu heeft vakantie appartementen en vakantiehuizen wereldwijd

wimduHad u er al aan gedacht dat sjieke penthouses in New-York tot luxe vakantiehuizen onder de Spaanse zon in Mallorca zomaar voor het boeken liggen aan een zeer betaalbare prijs?

Wimdu heeft meer dan 300.000 accommodaties beschikbaar in meer dan 100 landen zodat het voor iedereen mogelijk zou moeten worden om in een aantrekkelijke, leuke accommodatie te zitten die u minder betaalt dan een sjiek hotel waar de communicatie toch iets persoonlijker ligt.

Klik hier om naar de website te gaan

Boek een kamer in een Amerikaanse penthouse en leer de mensen persoonlijker kennen dan alleen maar “goedendag” in een hotel. Als u eenmaal hebt geboekt op de website wilt u nooit nog een ander onder de arm nemen.

Boek eenvoudig online via de Wimdu

Op de homepage van Wimdu.nl hebt u de mogelijkheid om u favoriete bestemming in te geven en de datum van aankomst tot de datum van vertrek. Daaronder kunt u aangeven met hoeveel gasten u wenst te komen en hoeveel slaapkamers u zou wensen.

U klikt daarna op zoeken en dan krijgt u een beschikbare lijst van kamers, appartementen, vakantiehuizen en alles wat u wilt. Wimdu is maar liefst meer dan 5 miljoen keer geboekt en dat sinds maart 2011. Wij wensen u alvast een goede reis!

Ervaringen en opmerkingen Wimdu

Heeft u ervaring met Wimdu? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Wimdu
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *