VillaXL Vakantiehuizen

Voor het huren van de mooiste vakantiehuizen op de prachtigste locaties bent u op de website van VillaXL op de juiste plek. Meer inspiratie voor betoverende plekken vind u nergens anders. Wilt u komen wandelen tijdens een weekend weg, of misschien een midweek, en wilt u genieten van de luxe van een uniek vakantiehuis?

VillaXL voor de mooiste vakantiehuizen en stacaravans

Bent u op zoek naar een bijzondere plek die u elders niet vindt? Boek dan online bij VillaXL waar het aanbod gegarandeerd actueel is. villaxlVillaXL is al sinds 2005 actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa’s en chalets in belangrijke vakantielanden van Europa.

Zij hebben ‘zorgvuldige selectie’ en ook ‘inspectie’ hoog in het vaandel staan. Het allerbelangrijkste is dat je je thuis voelt in het geboekte vakantiehuis. VillaXL heeft vestigingen o.a. in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Ierland. Professionals leiden deze vestigingen en zoeken doorlopend naar nieuwe, verrassende accommodaties.

Klik hier om naar de website van VillaXL te gaan

Pittoreske villa’s in de bergen, uitzichten over lavendelvelden en luxe vakantiehuizen met alle faciliteiten zoals zwembad, sauna en wellness-ruimten. Die vind u allemaal bij VillaXL. Zoekt u de atmosfeer van een camping maar ook de luxe van thuis? VillaXL biedt de passende oplossing met het aanbieden van chalets en stacaravans op 4- en 5- sterrencampings op prachtige locaties in Europa.

Eenvoudig uw vakantiehuis boeken bij VillaXL

Gaat u romantisch met z’n tweetjes op reis? Of zoekt u de perfecte locatie voor een (mid)week met familie en vrienden? Wilt u lekker ontspannen, wandelen, of liever actief iets ondernemen? Door middel van enkele simpele muisklikken in het keuzemenu op de website van Villa XL kunt u eenvoudig uw persoonlijke wensen ingeven.

U krijgt dan gelijk diverse accommodatie mogelijkheden op uw scherm die voor wat betreft plaats, activiteit, prijsklasse en beschikbaarheid direct te boeken zijn. VillaXL inspireert en heeft veel te avonturen die u op uw eigen manier mag gaan ontdekken. Aanbevelingen van gasten die u voorgingen spreken voor zich.

Zij gaven complimenten over de persoonlijke aandacht en goede service, maar ook over de betrouwbaarheid en veiligheid van online boeken.

Klik hier voor meer aanbieders van vakantiehuizen

Summary
Review Date
Reviewed Item
VillaXL
Author Rating
41star1star1star1stargray