Vakantiediscounter

Vakantiediscounter is een reisorganisatie die reizen naar verre bestemmingen, vakanties met de auto, zonvakanties, wintersport en stedentrips aanbiedt. De organisatie is gevestigd in Amsterdam. De Vakantiediscounter heeft van 1500 mensen een beoordeling gekregen en het gemiddelde cijfer dat de organisatie krijgt is een 8,5.

U betaalt bij Vakantie discounter geen boekingskosten. De reizen variëren van All inclusive tot logies.

Klik nu voor alle aanbiedingen en last minutes!

Zonvakanties 2019 bij de Vakantiediscounter

De meeste vakanties die Vakantiediscounter aanbiedt, zijn de zonvakanties. Zowel binnen als buiten Europa heeft de organisatie bestemmingen. Dit zijn landen zoals Italië, Griekenland, Marokko, Egypte, Mexico en Spanje. Ook bij deze categorie kunt u op de website zelf uw reisduur invullen en het aantal personen waarmee u gaat.

Verre reizen bij de Vakantiediscounter

de vakantiediscounterDe reizen die u kunt boeken naar verre bestemmingen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Last minute, Nabij het strand en Toppers. U kunt op de website kiezen uit bestemmingen zoals Aruba, Indonesië, Maleisië, Suriname, China, Brazilië en Kenia.

Daarnaast kunt u kiezen hoeveel dagen u weg wilt. Dit gaat van 2-5 dagen tot meer dan 25 dagen. Ook kunt u de vertrekdatum invullen op de site. Het aantal personen kunt u ook invoeren.

Vakantie Discounter reizen naar Spanje

Op zoek naar een goedkope vakantie in Spanje? Dan moet je absoluut eens kijken op Vakantiediscounter Spanje. Deze website is gespecialiseerd in goedkope vakanties naar Spanje. Op de website kun je kiezen uit alle Spaanse regio’s en kun je aangeven in welke periode je wilt reizen en met hoeveel mensen.

Je kunt ook kiezen hoe lang je wilt gaan en of je wilt vliegen of liever zelf rijd met de auto. Vervolgens komen alle vakantie die binnen de geselecteerde criteria vallen tevoorschijn. Om er zeker van te zijn dat de vakantie volledig voldoet aan jouw wensen, kun je nog verder filteren door bijvoorbeeld te bepalen aan hoeveel sterren de accommodatie met voldoen.

Of deze geschikt is voor kinderen, of het strand in de buurt s en nog talloze andere opties. Het kan niet anders dan, dat de vakantie die dan overblijft de droomvakantie is waar jij op zit te wachten. De website is dus een echte aanrader als je op zoek bent naar een goedkope vakantie in Spanje!

Klik nu voor alle aanbiedingen en last minutes!

Vakantiediscounter Last minutes boeken

Als je op korte termijn op zoek bent naar een prachtige vakantie, dan is vakantiediscounter last minute de website om eens te gaan kijken. De vakantiediscounter biedt een enorm aanbod van last minute vakanties aan in Europa, maar in de rest van de wereld. Je kunt kiezen wat voor vakantie je wilt.

Een zonvakantie, een stedentrip of een verre reis en vervolgens aangeven met hoeveel personen je op reis wilt gaan. Je kunt ook het vervoer kiezen en uiteraard de periode van reizen en de duur van de reis. Het fijne van vakantiediscounter last minute is dat je ook kunt filteren op basis van prijs.

Op deze manier zul je nooit meer betalen dan de prijs die je van tevoren hebt bepaald. De verfijning op deze website gaat zelfs zover dat je kunt kiezen op hoeveel meter je van het strand wilt verblijven. Hier komt absoluut jouw droomvakantie uit! De Vakantiediscounter is aangesloten bij ANVR / SGR.

Wintersport bij de Vakantie discounter

Bij Vakantiediscounter kunt u ook terecht voor een goedkope wintersportvakanties. Hierbij kunt u kiezen uit overnachtingen in een appartement, een vakantiehuis en uit de categorie toppers. Populaire wintersportplaatsen voor vakantiegangers zijn Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Stedentrips bij de Vakantiediscounter

U kunt ook stedentrips boeken bij de Vakantie discounter. U kunt ervoor kiezen om alleen een hotel boeken en zelf uw vervoer regelen, een vlucht en overnachting samen te boeken of u kunt een last minute boeken. De stedentrips zijn zowel binnen Europa als buiten Europa. Zo zijn er trips naar steden zoals New York en Marrakesh.

Ervaringen en opmerkingen De Vakantiediscounter

Heeft u ervaring met de Vakantiediscounter? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
VakantieDiscounter
Author Rating
51star1star1star1star1star