Vacanceselect Autovakanties

Vacanceselect biedt vakantiegangers verschillende mogelijkheden om een mooie vakantiebestemming te boeken. Vacanceselect heeft diverse accommodaties op campings en vakantieparken in Europa. Dit varieert van een bungalowtent tot aan villa, van een stacaravan tot aan een safaritent. U boekt een mooie bestemming en stapt de auto in, om vervolgens een heerlijke vakantie tegemoet te gaan.

Bestemmingen in Europa bij Vacanceselect

In vijftien Europese landen kunt u via de website eenvoudig bestemmingen online boeken. De meest populaire bestemmingen zijn Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië en Nederland. Daarnaast hebben ze ook campings en vakantieparken in Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, België, Portugal, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Slovenië.

Klik hier om naar de website van Vacanceselect te gaan

Vacanceselect is een familiebedrijf

vacanceselVacanceselect bestaat dertig jaar en is een familiebedrijf. De organisatie heeft naast een kantoor in Alkmaar ook kantoren in acht Europese landen. De vakantiebestemmingen die u kunt boeken, zijn door de inkopers  zorgvuldig geselecteerd.

Producten van Vacanceselect vakanties

Bij het kiezen van een bestemming en accommodatie, heeft Vacance select het u gemakkelijk gemaakt. U kunt kiezen uit drie verschillende producten: Compleet, Camp2Relax en Selectcamp. De campings en parken die bij deze producten horen, hebben allemaal een icoontje dat verwijst naar een van deze selecties op de website.

Een compleet pakket houdt in dat u uit een uitgebreid assortiment van campings en vakantieparken kunt kiezen, die voor de hele familie geschikt zijn. Bij Camp2Relax heeft u een meer luxe vakantie. Hierbij krijgt u een verzorgd verblijf op een van de honderd familiecampings met een complete inventaris bij de accommodaties.

Selectcamp is de meest luxe versie die u kunt kiezen bij Vacanceselect. Dit kunt u merken aan de kwaliteit van de campings en de faciliteiten die u daar hebt. De accommodaties zijn zelfontworpen, zoals de Lodgetent. Dit lijkt een tent, maar u hebt eigenlijk alle comfort die u thuis ook hebt. Ook hebt u uw eigen personeel op de bestemming.

Klik hier voor meer aanbieders van autovakanties

Klik hier voor meer reisorganisaties voor campingvakanties

Vacanceselect.nl voor al uw autovakanties

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vacanceselect
Author Rating
51star1star1star1star1star