Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft op wintersport in Tsjechië en zomerse vakanties in Tsjechië, Praag en Slowakije. Tsjecho Reizen bestaat al vanaf 1995 en biedt een verscheidenheid aan reizen aan.

Hierbij kunt u denken aan rondreizen, bus-, trein-, auto- en vliegreizen. Er is een aanbod van actieve vakanties en golfreizen, maar ook aan wellnessvakanties.

Klik hier om naar het complete aanbod te gaan

Tsjecho Reizen heeft een groot aanbod van reizen in Tsjechië

Tsjecho reizenZoals de naam Tsjecho Reizen al aangeeft zijn de meeste reizen die worden aangeboden door deze organisatie naar Tsjechië. Als echte experts van dit land valt er op de website een heel overzicht van informatie te vinden over dit land. Onder veelgestelde vragen wordt u ingelicht over monumenten, cultuur en natuur.

Veel positieve klantenbeoordelingen bij Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen wordt heel positief beoordeeld door klanten. Uit ruim 500 beoordelingen komt de organisatie gemiddeld uit op een acht. De beoordelingen van verschillende onderdelen van de reizen waarop dit algemeen positieve punt gebaseerd is liggen allemaal rond hetzelfde punt.

De prijs, de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de levertijd zijn dus allemaal zeer positief beoordeeld. Bovendien beveelt 95% het bedrijf aan.

Gemakkelijk online zoeken en boeken bij Tsjecho Reizen

Het aanbod is alleen beschikbaar via de website zelf, waardoor er geen reisbureaukosten bij komen kijken. Op de website selecteert u eerst wat voor een soort reis u graag wilt maken. Daarna krijgt u een overzicht van locaties te zien, maar kunt u ook aan de hand van de eisen die u heeft de perfecte vakantie zoeken.

U kunt selecteren op accommodatie, aantal personen, vertrek- en aankomstdata, streek, plaats en maximale prijs. Door uitgebreid te zoeken kunt u ook de faciliteiten die u belangrijk vindt selecteren. Zo kunt u internet of een biljarttafel aanklikken. Op deze manier weet u zeker dat het aanbod dat u te zien krijgt aansluit op al uw wensen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tsjecho Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray