Tripadvisor Hotels en Vliegtickets

Tripadvisor is, volgens comScore media Metrix, de grootste reiswebsite ter wereld. Ze helpen om reizigers het maximale uit hun reis te laten halen. Niet alleen kun je hier je vlucht boeken, op Tripadvisor hebben al miljoenen mensen laten weten wat ze van hun vergelijkbare vlucht of verblijfplaats vonden. Je kunt je dus goed inlezen en je keuze baseren op de recensies van anderen.

Klik om naar de website te gaan

Een vlucht of hotel boeken via Tripadvisor

tripadvisor hotelsTripadvisor heeft een unieke plaats in de boekingswereld, namelijk die van ervaringsdeskundige. Doordat anderen voor jou hebben laten weten wat ze vonden van een restaurant of hotel kun je inschatten of je het risico wil lopen hetzelfde te overkomen, of er juist voor te kiezen een hotel te kiezen met een betere beoordeling.

Door het uitgebreide aanbod van mogelijkheden voor bestemmingen kun je eigenlijk voor elke plaats waar je heen wil een vlucht boeken via Tripadvisor. Naast hotels en vluchten kun je ook je vakantiehuis boeken via deze site. Als je dat doet kun je gebruik maken van de betalingsbeveiliging.

Hiermee krijg je zekerheid tot toegang tot je woning als je via een accommodatie-eigenaar huurt. Tripadvisor zorgt ervoor dat je niet gehinderd kan worden bij het inchecken of betreden van de woning.

Beoordelingen Hotels van anderen

Niet alleen voor hotels kun je bouwen op de beoordelingen van anderen, ook bij het kiezen van een restaurant is dat mogelijk. Een sterrensysteem geeft de waardering van anderen weer. Door de ervaringen die anderen erbij hebben geschreven kun je inschatten of deze beoordeling ook voor jou geldt.

Iemand die de vis niet lekker vond terwijl je zelf helemaal geen vis eet, heeft geen boodschap voor jou.

Bestemmingen met Tripadvisor

Met Tripadvisor kun je eigenlijk overal naar toe. Naast Nederland kun je hotels vinden in Engeland, Noord- Europa en Zuid- Europa. Elke grote stad heeft wel hotels waar je met Tripadvisor naar toe kan reizen of vliegen. Je kunt je vakantie dus compleet boeken via de website. En heb je nog even geen idee wat je op je vakantiebestemming allemaal kunt doen?

Geen probleem, de bezienswaardighedenzoeker helpt hierbij. Voer je activiteit of bestemming in en Tripadvisor vindt leuke of interessante dingen die je in de buurt kunt doen.
Om lekker te eten zoek je meteen het goede restaurant erbij. Zo is je uitje helemaal compleet.Did you know banner NL

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tripadvisor
Author Rating
41star1star1star1stargray