Travelbird Vakanties

TravelBird is een online reisorganisatie met een groot aanbod aan vakanties. Of het nu in of buiten Nederland is: TravelBird zorgt ervoor dat u een reis kunt vinden die aansluit bij al uw wensen. Daarbij zijn er dagelijks aantrekkelijke aanbiedingen waarmee u goedkoop uw reis of dagje uit kunt plannen.

Zo zijn er ook iedere dag bijzondere aanbiedingen die precies een dag beschikbaar zijn. Als u snel reageert, is de aanbieding voor u.

TravelBird aanbiedingen online boeken

travelbirdTravelBird biedt naast stedentrips ook zonvakanties, naast vliegvakanties ook dagjes uit. Daarbij is Travelbird niet alleen een reisorganisatie in de traditionele zin maar bieden ze bijvoorbeeld ook Wellness & Sauna-arrangementen en gastronomische diners aan.

Daarbij zijn de reizen en uitstapjes ook onderverdeeld in thema’s: denk bijvoorbeeld aan Valentijn-aanbiedingen. Ook de mooiste verblijven langs de Veluwe, beiden beschikbaar voor de kenmerkend lage prijzen.

De afwisseling die TravelBird per thema biedt, is terug te vinden in het aanbod van bestemmingen. Zo gaan de stedentrips onder andere naar Parijs, Londen, Praag en Venetië en de zonvakanties naar Sardinië, Mallorca en het Gardameer – en dat is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod.

Zo kunt u niet alleen een vakantie vinden die qua thema bij u past, maar heeft u ook nog eens uitgebreid de keuzen tussen een aantal topbestemmingen.

Klik hier om naar de website van Travelbird te gaan

Exclusieve aanbiedingen bij TravelBirdExclusive

TravelBirdExclusive heeft exclusieve aanbiedingen voor luxe uitstapjes en reizen, van boetiekhotels in Boedapest tot gastronomische verwennerij in Frankrijk en dat allemaal voor aantrekkelijke prijzen. Ook is het mogelijk om op de website een cadeaubon te kopen om weg te geven aan vrienden of kennissen, zodat ook zij zelf een keuze kunnen maken uit het aanbod van aanbiedingen.

Aanbod van Travelbird

  • Hotelovernachtingen
  • Citytrips
  • Ski vakanties
  • Wellness en Sauna
  • Verre Reizen
  • Korte vakanties in Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland

Ervaringen en opmerkingen Travelbird

Heeft u ervaring met de Travelbird? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze. U kunt uw review of opmerking hieronder achter laten. Alvast bedankt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Travelbird
Author Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *