Tenzing Travel

Tenzing Travel, voorheen Kuoni, is jaren achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie, zo ook in 2015, en dat is niet zo gek. Het bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het aanbieden van verre reizen en een team van specialisten doen er alles aan om reizen samen te stellen om basis van de wensen van de klant.

Tenzing Travel beschikt over een team van specialisten per werelddeel die jaarlijks de bestemmingen in het aanbod van Tenzing Travel bezoeken. Dit levert uiteindelijk het beste maatwerk op omdat medewerkers eigen ervaringen kunnen delen met reizigers en beschikken over de meest recente informatie over een bepaalde bestemming.

Klik hier om naar de website te gaan

Tenzing Travel is reizen op basis van uw wensen

Tenzing Travel doet er alles aan om de klant een onvergetelijke reis te bieden. Deze visie is al terug te vinden in de wortels van het bedrijf. Zoals Tenzing Norgay dat ooit deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Voor een stedentrip naar Parijs bent u bij Tenzing dan ook aan het verkeerde adres.

Het bedrijf is gespecialiseerd in verre reizen naar alle uithoeken van de wereld. Reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Australië, de Caribbean, Noord-Amerika en naar Latijns-Amerika. Of uw voorkeur nu uitgaat naar individuele of naar groepsreizen, naar auto-, trein- of naar kamperreizen, bij Tenzing behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Ook cruisevakanties vindt u bij Tenzing. Hoewel al deze reizen veel van elkaar kunnen verschillen hebben ze een ding gemeen: ze worden allemaal met de grootste zorg samengesteld.

Lokale vertegenwoordiging over de wereld

Tenzing Travel werkt met lokale vertegenwoordigers om reizigers het beste van een bepaald land te laten zien. Deze lokale vertegenwoordigers worden zorgvuldig geselecteerd en kennen de cultuur als geen ander. Zij nemen de reiziger mee naar plekjes die anders nooit ontdekt zouden zijn.

Een uniek kijkje in de keuken zeg maar, om de reizigers het authentieke land en bijbehorende cultuur te laten proeven. En ook om plekken te bezoeken die vaak niet in toeristische gidsen te vinden zijn. Dat is wat Tenzing Travel bedoelt met alles uit een reis halen.

Zekerheid met Tenzing Travel

Tenzing Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en is lig van het Calimiteitenfonds. Uw vakantie is dus gegarandeerd en u loopt minder financiële risico’s en dat geeft een veilig en zorgeloos gevoel. Daarnaast is het boeken van een vakantie bij Tenzing Travel simpel; u vraagt online een offerte aan en u heeft zelfs de mogelijkheid een afspraak bij u thuis te maken.

Bent u er nog niet helemaal over uit waar uw volgende reis naar toe gaat of bent u nog op zoek naar de perfecte route? Tenzing Travel nodigt reizigers graag uit vrijblijvend een van de landenpresentaties bij te wonen.

Tijdens deze presentatie maakt u kennis met een bepaalde bestemming en wordt u geïnformeerd over de mooiste bezienswaardigheden en routes door een van de Tenzing reisspecialisten.

Tenzing Travel

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tenzing Travel
Author Rating
41star1star1star1stargray