Suncamp Holidays

Bij Suncamp Holidays kunt u Kamperen op een mooie plek ergens in Europa. Kamperen met uw eigen kampeermiddel of kamperen in volledig ingerichte stacaravans, bungalows, chalets of tenten. Suncamp holidays maakt het mogelijk en reserveert graag een onvergetelijke campingvakantie voor u.

Klik hier om eenvoudig uw camping te boeken

Suncamp Holidays is de Kampeer- en camping specialist

suncamp holidaysAl ruim 45 jaar heeft Suncamp holidays ervaring met de organisatie en uitvoering van kampeervakanties. De kind- en familievriendelijke campings bevinden zich verspreid over 16 Europese landen. Geniet met het hele gezin van een ontspannende vakantie waarbij de kinderen lekker kunnen zwemmen.

Ook kunt u samen deelnemen van de regelmatige activiteiten die op de meeste campings in het hoogseizoen georganiseerd worden. Wanneer uw kinderen zich amuseren heeft u doorgaans zelf ook een geslaagde vakantie.

Klik hier voor alle aanbieders van camping vakanties

Voordelen van een kampeervakantie met Suncamp holidays

Een kampeervakantie op een Suncamp camping neemt een aantal voordelen met zich mee die de voorbereiding van uw reis vereenvoudigen:

  • De camping worden jaarlijks op hun kwaliteiten en faciliteiten gecontroleerd
  • U kunt thuis online de camping van uw voorkeur selecteren
  • De campings worden ruim omschreven voor een ideale voorbereiding
  • Suncamp holidays is een Nederlandse organisatie die is aangesloten bij ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en Recron
  • De tarieven zijn niet duurder dan een boeking die u rechtstreeks bij een camping maakt

Zoeken, klikken en eenvoudig boeken

De overzichtelijke website van Suncamp holidays laat u zien in welke landen u van een kampeervakantie kunt boeken en wat in een bepaald land de populairste regio’s zijn. Weet u nog niet naar welk land u op vakantie wilt, maar zoekt u meer een thema camping dan kunt u onder ‘Thema’s’ zoeken naar bijvoorbeeld kleine campings.

Ook kunt u zoeken naar campings met een zwembad, kamperen waarbij de hond is toegestaan maar ook wintersport campings zijn op deze wijze eenvoudig te zoeken. Boeken doet u eenvoudig en vertrouwd online.

Verzekerd op reis

U denkt er liever niet aan maar op vakantie kan het voorkomen dat u gebruik dient te maken van uw reis- en/of annuleringsverzekering. Heeft u geen doorlopende reisverzekering dan biedt Suncamp holidays u de mogelijkheid om bij het boeken van uw kampeervakantie zowel een reis- als annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij onvoorziene omstandigheden waardoor uw reis niet door kan gaan of eerder afgebroken moet worden heeft u recht op vergoeding van de schade en de eventuele ongebruikte vakantiedagen. De lage premiekosten wegen doorgaans niet op tot de financiële zorgen die zich in deze toch al nare omstandigheden voordoen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Suncamp Holidays
Author Rating
41star1star1star1stargray