Simbo Vakanties

Simbo is een reisorganisatie die betaalbare vakanties aanbiedt voor kinderen en jongeren. Op dit gebied is Simbo een van de grootste van Nederland. Het bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar, en biedt meer dan 150 verschillende reizen aan in binnen- en buitenland. Kenmerkend voor Simbo is dat de kinderen en jongeren met deze organisatie op reis kunnen zonder hun ouders, maar wel met goede begeleiding.

Bekijk nu alle vakanties

Simbo heeft vakanties voor jongeren en kinderen van iedere leeftijd

simboBij Simbo is er een afwisselend aanbod dat aansluit op verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kinderen tussen de vier en de zeven en kinderen tussen de zeven en de tien zijn er de KiddyKidz vakanties. Hierbij kunt u denken aan paardenvakanties, zwemvakanties, NatGeo Junior vakanties en nog veel meer.

Onder begeleiding van een reisleider kunnen kinderen zich hier een paar dagen of langer vermaken met andere kinderen van dezelfde leeftijd.

De Simbo DynAmiGo Jeugdvakanties

Voor kinderen en jongeren tussen de tien en de dertien en tussen de dertien en de zestien zijn er de DynAmiGo jeugdvakanties. Voor de actievelingen is er een sportief aanbod. Hierbij kunt u denken aan watersportvakanties of survivalvakanties. Er zijn ook vakanties voor diegenen die graag creatief bezig zijn of zich willen ontspannen. Zo zijn er gamekampen en strandvakanties.

De Simbo Freestyle jongerenvakanties

Voor jongeren tussen de zestien en de 21 zijn er de Freestyle vakanties. Deze vakanties zijn vooral gericht op jongeren die wel vrijheid willen om te doen wat ze leuk vinden, maar niet alles zelf willen regelen. Het aanbod varieert van taalreizen tot duikvakanties. Ook is er in deze categorie de optie om op vrijwilligerswerkvakantie te gaan.

Reisleider worden

Op de website wordt ook geworven voor reisleiders. De reisleiders van Simbo krijgen een onkostenvergoeding van tien euro per dag en de mogelijkheid om aan activiteiten van de vakantie die zij begeleiden mee te doen. Voorafgaande aan de vakantie ontvangen zij een training.

Het is vanaf negentien jaar mogelijk om reisleider te worden, waardoor dit gezien kan worden als vervolg op de Freestyle categorie. Jongeren die niet genoeg kunnen krijgen van de Simbovakanties krijgen zo de kans om het avontuur eens van een andere kant mee te maken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Simbo
Author Rating
41star1star1star1stargray