Sawadee Reizen

Bij reisorganisatie Sawadee Reizen staat duurzaamheid hoog aangeschreven. Elke reis wordt een unieke belevenis waarbij de authenticiteit en schoonheid van het land benadrukt wordt. De organisatie wil met elke reis een wezenlijke bijdrage leveren aan het beschermen van de lokale natuur of de lokale bevolking ondersteunen.

Als u een reis boekt bij Sawadee beleeft u niet alleen veel plezier tijdens de reis, maar maakt u bovendien deel uit van duurzaam toerisme.

Klik hier om naar de website te gaan

Makkelijk en snel online uw reis boeken bij Sawadee

sawadee.nlVia een uitgebreid keuzemenu kan gezocht worden naar een groepsreis, singlereis, familieavontuur, pool reizen, fiets- of wandelreizen en speciale winterreizen. Kunt u geen keuze maken of heeft u hulp nodig, dan kunt u gebruik maken van de chatmogelijkheid. Het online boeken van de gewenste reis gaat makkelijk en snel, zodat u zich daarna kunt voorbereiden op de geboekte vakantiereis.

Sawadee voor persoonlijk en deskundig advies

Sawadee heeft ruim 250 reizen over de hele wereld in het aanbod. Dit maakt het mogelijk om voor elke wens en elk budget een passende reis te kunnen boeken. Daarnaast staat het bedrijf bekend om haar deskundigheid en de persoonlijke adviezen die aan reizigers gegeven worden.

Om u de nodige aandacht te geven staan deskundige reisleiders overal ter wereld klaar om u meer van de schoonheid en cultuur van het betreffende land te laten zien.

Individuele vrijheid tijdens groepsreizen bij Sawadee

Sawadee biedt groepsreizen aan, waarbij het mogelijk is om er zelf op uit te trekken. Speciaal hiervoor zijn de zogenaamde vrije dagen ingepland, waarbij de reisbegeleiders advies geven over interessante bezienswaardigheden en indien nodig tickets, verblijf en vervoer voor u regelen. Terwijl u als vakantieganger de vrijheid hebt om zelf het land te verkennen.

Hierdoor profiteert u optimaal van het reizen in een groep.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sawadee
Author Rating
41star1star1star1stargray