Roan Campingvakanties

Al ruim 30 jaar verzorgt Roan luxe kampeervakanties voor families en gezinnen met kinderen. De accommodaties liggen verspreid over meer dan 75 campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Oostenrijk en Slovenië. U hoeft bovendien niet over een eigen kampeermiddel te beschikken als u wilt gaan kamperen. Bij Roan verblijft u in comfortabele bungalow- of lodge tenten en stacaravans.

Klik hier om naar de website te gaan

Klik hier voor meer aanbieders van kampeervakanties

Online campingvakanties boeken bij Roan

RoanVaak wordt gezegd dat als uw kinderen een fijne vakantie hebben u dat zelf ook heeft. Roan maakt van iedere familievakantie een geslaagde ervaring voor zowel ouders als kinderen. Kamperen gebeurt buiten en op de camping van uw keuze komen de kinderen in contact met leeftijdsgenoten en zijn vriendjes snel gevonden.

Laat ze lekker meedoen aan het veelzijdige animatieprogramma en hou ze van uit uw luie vakantiestoel een beetje in het oog. Stralende, blije kindergezichten zijn al de helft van een geslaagde vakantie. Online kunt u de verschillende campings en accommodaties met elkaar vergelijken.

Een keuze maken is het moeilijkste onderdeel van uw reservering, de website wijst zichzelf en het boeken van de uiteindelijke reis wordt overzichtelijk weergegeven. Roan is aangesloten bij het ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds zodat u zich daar geen onnodige zorgen over hoeft te maken.

Persoonlijke service en begeleiding

Op iedere camping zijn er Nederlandstalige medewerkers aanwezig die u daar waar nodig bijstaan tijdens uw vakantie. Zo wordt u ter plaatse met een koud drankje ontvangen en begeleiden de medewerkers u naar uw accommodatie.

Wilt u meer weten over de omgeving, mogelijkheden en bezienswaardigheden? Heeft u een dokter, tandarts of andere zorgverlener nodig dan wijzen de Roan medewerkers u adequaat de weg en voorzien u van de juiste informatie. Alles bij Roan is gericht op een onvergetelijke vakantie voor gezinnen en daar dragen de medewerkers ter plaatse absoluut hun steentje aan bij.

Roan biedt luxe campings

De campings die Roan aanbiedt zijn stuk voor stuk luxe en doorgaans voorzien van verschillende faciliteiten en voorzieningen. Heerlijke zwembaden, een eigen strand, sportieve activiteiten en een animatieteam zijn slechts enkele voorbeelden. Op de website vindt u uitgebreide omschrijvingen per land en per camping.

Zo kunt u snel vinden naar welke camping de familiehond als huisdier ook welkom is en waar u gebruik kunt maken van bijvoorbeeld ontbijtmogelijkheden. Kamperen met kinderen is iets waar u bij Roan zeker voor terecht kunt.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Roan Vakanties
Author Rating
41star1star1star1stargray