Riksja Travel Rondreizen

Riksja Travel is een reisorganisatie die sinds 2000 reizen op maat ontwerpt voor haar klanten. Ze staan voor een manier van reizen waarbij de reiziger echt voeling krijgt met het land. De bestemmingen die worden aangeboden op de website zijn dan ook wereldwijd. Riksja Travel werkt met landenwebsites. Op die manier kunnen ze een hele website wijden aan één land en zo erg specifiek informatie aanbieden.

Georganiseerde en individuele rondreizen bij Riksja Travel

riksja travelRiksja organiseert individuele reizen, op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met al je wensen en verlangens, zodat je de reis van je leven kan maken zonder de beslommeringen van het organiseren.

Je reist alleen of met je gezin en hebt dus ook de vrijheid om zelf je dagen in te vullen. Het gebrek aan vrijheid wordt vaak als nadeel gezien bij groepsreizen. Door dit systeem is het makkelijker om een land of regio echt te ontdekken.

Klik hier om naar de website te gaan

Riksja Travel voor authentieke ervaringen

De rondreizen worden samengesteld door specialisten die kennis hebben van het land waar jij naartoe reist. Ze kennen de gebruiken, cultuur en hotspots. Deze specialisten kennen de landen zo goed dat ze exact weten welke plekjes je zeker niet mag missen.

De meeste overnachtingen zijn dan ook in kleine, gezellige cottages of authentieke hotels, helemaal in de sfeer en cultuur van de regio. Zo wordt je helemaal ondergedompeld in de gebruiken van je bestemming.

Of je nu interesse hebt in een actieve en spannende vakantie, of eerder een rustige en culturele vakantie; Riksja stelt een pakket samen dat helemaal past binnen jouw wensen en budget.

Verantwoord reizen met Riksja Travel

Riksja Travel heeft het goed voor met de natuur en de lokale bevolking. Op verschillende locaties werken ze dan ook aan projecten om de bevolking of de natuur een duwtje in de rug te geven. Riksja Travel steunt wereldwijd organisaties en hulpprojecten. Door bij Riksja een reis te boeken, werk je rechtstreeks mee aan een mooiere en betere wereld.

Riksja Travel zet zich voor vele verschillende projecten in. Ecpat is er daar één van. Ecpat verdedigt de rechten van het kind en gaat kindermisbruik tegen. Er wordt dan ook niet samen gewerkt met hotels of accommodaties waar zulke praktijken plaatsvinden. Er werd zelfs een meldpunt opgericht waar je als burger melding kan doen over praktijken die je gezien hebt.

Bow je eigen reis

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Riksja Travel
Author Rating
41star1star1star1stargray