Pharos reizen (ANWB)

Pharos Reizen is een dochteronderneming van ANWB, het is de autovakantie specialist in Nederland en heeft twee duidelijke doelgroepen: vakantiegangers die op vakantie willen met hun familie en vakantiegangers die met z’n tweeën op vakantie willen.

De naam Pharos staat voor de oudste vuurtoren ter wereld, die op een gelijknamig eiland aan de kust van Egypte ligt. De organisatie heeft in 2014 de Zoover Award gewonnen in de categorie ‘Beste Autovakantieaanbieder’. Dit is de publieksprijs van de Nederlandse toeristische sector.

Als u bij Pharos Reizen een vakantie boekt, weet u zeker dat Pharos Alarmcentrale 24 uur per dag voor u klaar staat. Als u lid bent van de ANWB, krijgt u extra korting op uw kortlopende reisverzekering en reserveringskosten.

Pharos reizen voor vakanties voor gezinnen met kinderen

pharos reizenPharos Reizen biedt reizen aan aan gezinnen met jonge kinderen en aan gezinnen met wat oudere kinderen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor avontuurlijke vakanties, last minutes en wintersport. De bestemmingen zijn binnen Europa en u kunt kiezen uit verschillende accommodaties waaronder hotels, campings en boerderijvakanties.

De vakanties voor deze categorie zijn specifiek gericht op het vakantie vieren met uw kinderen. Er zijn dan ook pretparkarrangementen, waarbij u bijvoorbeeld in de Efteling kunt overnachten. Voor de avontuurlijke gezinnen onder u, kunt u kiezen voor ‘Op avontuur in de Franse Alpen’.

Klik hier om naar de website te gaan

Ook vakanties speciaal voor stellen

Ook speciaal voor stellen biedt Pharos Reizen autovakanties aan. Dit zijn wintersportvakanties, stedentrips, maar ook fietsvakanties en boerderijvakanties. Voor elk stel zit er wel een geschikte vakantie bij. U kunt ook kiezen voor een rondreis met z’n tweetjes.

Daar is dan een bijzonder thema aan gekoppeld en ook hier geeft de ANWB de zekerheid dat u hen altijd kunt contacten.

Video over de camping vakanties van Pharos Reizen

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pharos Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray