Pelikaan Reizen

Pelikaan Reizen vervoert al ruim 80 jaar reizigers naar bestemmingen verspreid over heel Europa. U wordt meegenomen naar de mooiste steden en streken. Er is een breed aanbod voor alle doelgroepen en verschillende leeftijden. Uw belang en interesse staan bij Pelikaan Reizen voorop.

Klik nu om uw busvakantie te zoeken!

Pelikaan Reizen is betrouwbaar online boeken

pelikaanBij Pelikaan Reizen boekt u uw reis vertrouwd en zeker. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle touringcars voldoen aan de wettelijke voorschriften.

U reist met Comfort Class touringcars. Dat houdt in dat er aan boord diverse extra’s zijn waaronder een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airco. De stoelen zijn verstelbaar en hebben vaste voetsteunen. Klik hier voor meer reisorganisaties voor busreizen

Gegarandeerde rondreizen bij Pelikaan Reizen

Pelikaan Reizen heeft ieder jaar gegarandeerde rondreizen. Deze rondreizen gaan altijd door ongeacht het aantal deelnemers. De rondreizen worden begeleidt door Nederlands sprekende reisleiders en/of gidsen die u alles kunnen vertellen over de steden en bezienswaardigheden die u onderweg passeert. U kunt optionele excursies ter plaatse boeken als toegevoegde waarde van uw reis.

Roulatiesysteem bij de busreizen van Pelikaan reizen

Gedurende de bus rondreizen wordt een roulatiesysteem gehanteerd. Bij aanvang van de reis zal de touringcarchauffeur u hierover informeren. Het systeem is op alle reizigers van toepassing zodat iedereen de mogelijkheid heeft voorin de touringcar plaats te nemen.

De plaatsen voorin zijn vaak favoriet vanwege het ruime uitzicht. Middels het systeem heeft iedereen de kans om van een schitterend vergezicht te genieten. Alle stoelen zijn even comfortabel en de beenruimte is in de touringcar gelijk.

De reizen van Pelikaan kunnen zowel online als in de reiswinkels van de reisorganisatie geboekt worden. In de reiswinkels ervaart u persoonlijk contact en kunt u advies vragen over de reis en aanvullende informatie inwinnen. Op welke manier u uw reis ook boekt u kunt deelnemen aan het spaarsysteem.

Bij iedere boeking ontvangt u ‘Pelikaantjes’. U kunt 30 gespaarde pelikaantjes inleveren bij een volgende boeking en daarmee ontvangt u een korting van € 150. Pelikaan Reizen ziet haar reizigers en gasten graag terug op een van de mooie bestemmingen.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pelikaan Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray