Novasol Vakantiehuizen

Novasol, de grootste aanbieder van vakantiehuizen, is zo’n kleine 50 jaar geleden opgericht als eenmanszaak in Kopenhagen. Al snel groeide het uit tot een groot internationaal concern met vestigingen in heel Europa en als onderdeel van RCI Vacation Rental Network/ Wyndham Worldwide.

Novasol vakantiehuizen staan voor kwaliteit, service en geloofwaardigheid en tracht dit in alle opzichten na te leven. Een vakantie in een vakantiehuis van Novasol is altijd genieten!

Klik nu om uw vakantiehuis te zoeken bij Novasol!

Online boeken bij Novasol Vakantiehuizen

novasolHet aanbod aan vakantiehuizen, van veelal particulieren, is enorm groot. Zo’n 40.000 vakantiehuizen in geheel Europa. Zoals in landen als Spanje, Frankrijk, Italie en Turkije voor heerlijke zonvakanties, maar ook pracht locaties in Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Het is op en top genieten in de heerlijke vakantiehuizen. Met de jarenlange ervaring en kennis bieden ze de juiste kwaliteit en service om een geweldige vakantie te beleven.

Alle soorten vakantiehuizen te boeken bij Novasol

Niet alleen de bestemmingen spelen een grote rol, ook de faciliteiten in en om het vakantiehuis zijn dermate belangrijk. Op deze manier kan er een mooi pakket worden samengesteld en weet de gast wat hij of zij kan verwachten. En dat allemaal tegen een zeer voordelige prijs.

Klik hier voor meer reisorganisaties voor vakantiehuizen

Novasol heeft namelijk niet voor niets een zeer gevarieerd aanbod. Met huizen voor grote gezinnen, villa’s aan het water en knusse huisjes in de natuur is er altijd voor ieder wat wils. Ook met kinderen is het genieten in de vakantiehuizen in heel Europa.

Er zijn namelijk huizen met zwembaden, speeltuinen en andere leuke faciliteiten te boeken. Wanneer rust en ruimte op het wensenlijstje staan kan ook Novasol hieraan voldoen met prachtige vakantiewoningen in kleine dorpjes of in de natuur.

Website : www.novasol.nl

Vele bestemmingen bij Novasol vakantiehuizen

Novasol heeft vakantiehuizen in de volgende landen :

Zweden, Luxemburg, Portugal, Griekenland, Bulgarije, Oostenrijk, Albanië, Polen , Duitsland, België , Italië, Denemarken, Nederland, Tsjechië, IJsland, Frankrijk , Finland, Hongarije, Montenegro, Slovenië, Zwitserland, Slowakije, Cyprus, Kroatië, Spanje, Noorwegen, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Ierland

NOVASOL Vakantiehuizen met zwembad

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Novasol Vakantiehuizen
Author Rating
41star1star1star1stargray