Momondo Vliegtickets

Momondo is een gratis, onafhankelijke online vergelijkingssite waarbij u op snelle eenvoudige wijze honderden prijzen van onder meer vliegtickets, hotelovernachtingen, autoverhuur deals en reisaanbiedingen met elkaar kunt vergelijken.

Klik hier om naar de website te gaan

Momondo vergelijkt vliegtickets, hotels en autohuur wereldwijd

momondo vliegticketsMomondo is een Deense onderneming die wereldwijd verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept voor de beste vlucht vergelijkingssite en wordt door grote namen als CNN en de New York Times geroemd en aanbevolen.

U kunt op aangename wijze werkelijk miljoenen vlieg mogelijkheden met elkaar vergelijken. Met slechts een paar muisklikken heeft u inzage in de goedkope vliegmogelijkheden en ligt de wereld aan u voeten.

Snel uw reis boeken bij Momondo

Eenvoudig de laagste vluchtprijzen vindt u met Momondo. De goedkoopste vertrek- en aankomstdata verschijnen tezamen met de beste prijs en vluchttijden in beeld. Momondo laat u tevens zien hoe de verschillende omstandigheden er voor zorgen dat tarieven aan momenten gebonden zijn, zoals de verschillende seizoenen, feestdagen etcetera.

Op het moment dat u klaar bent om te boeken wordt u doorverwezen naar de betreffende aanbieder. Momendo verkoopt zelf geen tickets, maar is een onafhankelijk en bovendien gratis dienst voor alle reizigers, overal ter wereld.

Gebruikersgemak van Momondo

Zowel de online versie als de app zijn ontworpen om het u als gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast vluchten en hotels worden ook autoverhuur mogelijkheden op meer dan 30.000 locaties wereldwijd vergeleken. Zo bent u er altijd zeker van dat u de beste deal te pakken heeft. Momondo toont u de totale kosten van de autohuur.

Dit zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het ophalen van de auto. Momondo biedt u daarnaast een 48 uurs annuleringsregeling, waarmee u de huurauto kunt annuleren, mochten uw plannen gewijzigd worden.

Klik hier om naar de website te gaan

Gratis krachtige app

Momondo heeft voor uw smartphone en tablet een gratis handige app ontworpen waarmee u miljoenen hotelovernachtingen en vliegtickets eenvoudig met elkaar vergelijkt. Vanuit uw luie stoel, in de trein of waar ook ter wereld kunt u met de app hotels en vluchten vinden.

U maakt een eigen profiel aan waarin uw voorkeuren, favoriete hotels en vluchten in worden opgeslagen. Deze gegevens worden gesynchroniseerd zodat u met uw smartphone kunt zoeken en bijvoorbeeld boeken vanaf uw laptop.

Het plannen van uw reis was nog niet eerder zo eenvoudig. De app heeft een teken-en-vind functie waarmee u iedere vorm op de kaart kunt tekenen en vervolgens krijgt u snel een overzicht van de beschikbare hotels in het gebied dat u heeft aangegeven. Het is naast tekenen ook mogelijk om een adres in te typen of een pin op de kaart te plaatsen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Momondo
Author Rating
41star1star1star1stargray