Koning Aap Reizen

Koning Aap biedt reizen naar verre landen, soms in groepsverband en vaak met de garantie dat je echt op reis gaat. Wat Koning Aap bijzonder maakt zijn de bestemmingen, die je bij weinig andere reisorganisaties vindt. Denk daarbij aan landen in Azië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. De reizen van Koning Aap zijn bovendien duurzaam én aantrekkelijk geprijsd.

Koning Aap groepsreizen, familiereizen en individuele reizen online boeken

koning aap reizenNaast groepsreizen, biedt deze reisorganisatie ook familiereizen en individuele reizen aan. Ook is er de mogelijkheid om uit de “gegarandeerde reizen” te kiezen. Op die manier verzekert u zichzelf ervan dat u ook daadwerkelijk vertrekt naar één van de prachtige, bijzondere bestemmingen.

Wat Koning Aap ook bijzonder maakt is dat u duurzaam op reis kunt. Dat betekent dat er bij het reizen rekening wordt gehouden met de natuur, het milieu en de cultuur van uw bestemming. Ze ondersteunen sociale projecten op de bestemmingen, doen vrijwilligerswerk onder de noemer Aap Helpt Mee.

Tevens hebben ze een aantal duurzame partners, waaronder het IFAW. Ook prettig om te weten: ze bieden geen dieronvriendelijke excursies aan. Zo kunt u van de natuur genieten zoals zij is bedoeld.

Klik hier om naar de website te gaan

De reisthema’s van Koning Aap

U kunt dus individueel of in groepsverband reizen maar Koning Aap verzorgt ook themareizen naar de bijzondere bestemmingen die we van ze gewend zijn. Zo zijn er Festivalreizen, waarbij je reis wordt afgestemd op een festival op één van de bestemmingen. Ook Pioniersreizen, naar gebieden die door weinig reizigers worden bezocht.

Koning Aap biedt vele extra services aan. Zo helpen ze je bij het uitzoeken van reisgidsen en geven ze informatie over bijvoorbeeld inentingen en het maken van fotoboeken. Zodat u niet alleen veilig kunt reizen maar ook uw herinneringen kunt bewaren.

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Summary
Review Date
Reviewed Item
Koning Aap
Author Rating
41star1star1star1stargray