Karin’s Choice Vakanties

Het verschil met Karin’s Choice en met andere reisorganisaties is dat men vaak bij andere reisorganisaties met de groot hoop mee moeten gaan. Een excursie naar één of andere streek waar men bieren maakt of iets dergelijke. Vergeet het maar want bij Karins’s Choice boekt u volledig de vakantie naar uw eigen wensen.

Het verschil zit erin dat u alles zelf boekt en dat u kennis wil maken met de authentieke cultuur en de lokale bevolking. Dat is nu net de reden waarom u geen te grote al linclusive resorts kunt boeken, maar sfeervolle boutiques of dat knus appartement bij een Gastvrije Spaanse familie. Zo bent u altijd gast en zeker nooit geen nummer.

Klik hier om naar de website van Karin’s Choice te gaan

Bij Karin’s Choice boekt u huurauto, vlucht en verblijf in één

Karins-ChoiceStel u voor dat u een appartement boekt bij een gastvrije Griekse familie in het zonnige Griekenland. U komt aan en wilt de streek leren kennen. Wat een gedoe wordt het niet als u nog eens een auto moet huren in een vreemd land.

Om dat gevoel niet naar boven te halen tijdens de vakantie boekt u in een keer ook een auto mee bij Karin’s Choice. Zij geloven dat u op deze manier nog een beter vakantie gevoel kunt krijgen.

Eenvoudig online boeken bij Karin’s Choice

Op de homepage van de site kan u de accommodatie invullen en de favoriete vakantiebestemming. Als laatste kunt u kiezen tussen verschillende accommodatietypes en dan is het een kwestie van te boeken. Als u boekt, let er dan even op dat u inclusief vlucht boekt, kleinschalige accommodatie en tegelijkertijd een auto. Karin’s Choice wenst u veel reisplezier.

Bestemmingen

  • Griekenland : Kreta, Rhodos, Zakynthos, Kefalonia, Kos, Corfu en Lesbos.
  • Macedonië : Meer van Ohrid.
  • Portugal : Algarve.
  • Spanje : Andalusië, Mallorca.
  • Turkije :  Egeïsche Kust (noord), Egeïsche Kust (zuid), Lycische Kust, Turkse Riviera

Summary
Review Date
Reviewed Item
Karin's Choice
Author Rating
41star1star1star1stargray