Goed Idee Christelijke Reizen

Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. ‘Christelijk’ is voor Goed Idee Reizen niet zomaar een uitspraak. Dit dragen zij uit in alle keuzes die zij maken. U zult het merken in de gesprekken, het taalgebruik en ook aan de keuze van het reisprogramma.

Elke zondag nemen zij als rustpunt en wordt er niet gereisd. Er wordt dan, waar mogelijk, een plaatselijke gemeente bezocht. Ook organiseert de reisleider een samenkomst in de eigen taal en regelmatig een dagafsluiting wanneer dit zo uitkomt. Uiteraard zijn hier geen verplichtingen, maar iedereen is welkom.

Klik nu om uw perfecte reis te zoeken!

Online boeken bij Goed Idee Reizen

Goed Idee ReizenGoed Idee Reizen is de enige christelijke reisorganisatie die reizen organiseert speciaal voor 50 plussers. Er is geen maximale leeftijdsgrens maar het is uiteraard wel belangrijk dat u mentaal en lichamelijk in staat bent om aan de reis deel te nemen.

Elke dag direct voor of na de maaltijd is er een moment van bezinning. Dat gebeurd rond de bijbel en er wordt altijd een eigen liedbundel gebruikt. Zo’n bijeenkomst duurt vaak zo’n 10 tot 15 minuten. Ook dit is niet verplicht maar het wordt erg op prijs gesteld als u er wel aan deelneemt.

Wanneer u als alleengaande op reis wilt is dit niet altijd fijn om in te passen. Bij Goed Idee Reizen hebben ze extra veel aandacht voor alleengaanden. Zo is er bijvoorbeeld een eenpersoonskamer zonder toeslag.

Reizen kiezen bij Goed Idee Reizen

Wanneer u een vakantie wilt gaan selecteren via Goed Idee Reizen kunt u filteren op waar u naar toe wilt, wat u wilt gaan doen en wanneer u dit wilt gaan doen. U ziet dan vervolgens een overzicht van alle vakanties die mogelijk zijn binnen uw selectie. U ziet hiervan een sfeerfoto, een korte omschrijving van de vakantie en de ‘vanaf’ prijs.

Als u vervolgens op bekijk details drukt komt u op de pagina van alleen de vakantie die u heeft uitgekozen. Daar staat dan heel gedetailleerd alle informatie die u wilt weten over uw vakantie. Dit is allemaal onderverdeeld in de volgende categorieën: data & prijzen, accommodatie, dagprogramma, busreis, overnachten, reisleiding, plaats informatie en reistips.

Als laatste stap moet u uw boeking nog compleet maken. U kijkt eerst na of de gegevens over uw vakantie die op het scherm staan ook kloppen. Vervolgens gaat u naar accommodatie, vervoer & deelnemers, voorkeuren, extra’s en verzekeringen, overige gegevens en bevestigen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goed Idee Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray