Fox Reizen

Op zoek naar een reisorganisaties die reizen naar verre bestemmingen organiseert zonder daarbij het gemak en het comfort van de reiziger uit het oog te verliezen? Dan bent u bij Fox Reizen aan het juiste adres.

Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen. U kunt hier vele avontuurlijke vakanties boeken, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van uw comfort. Fox Reizen organiseert vakanties naar vrijwel alle werelddelen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met populaire landen en gebieden.

Klik hier om naar het reisaanbod te gaan

Fox reizen voor groepsreizen, rondreizen, singlevakanties en strandvakanties

fox reizenNatuurlijk is het bij reizen naar verre bestemmingen belangrijk om te kiezen voor een goed reisgezelschap. Het is bij Fox Reizen dan ook mogelijk om te kiezen voor verschillende opties. Zo kunt u enkel met uw eigen reisgezelschap richting een verre bestemming trekken.

Het is echter ook mogelijk om deel te nemen aan groepsrondreizen of zelfs speciale singlereizen. Wanneer u wat minder avontuurlijk ingesteld bent, is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon een strandvakantie te boeken in een van de verre oorden uit het aanbod van Fox Vakanties.

Veel nuttige informatie bij Fox reizen

Wanneer u op vakantie wilt naar een verre bestemming is de juiste voorbereiding van groot belang. Bij Fox reizen is men zich daar terdege van bewust en daarom werkt men er op diverse manieren aan om u op de juiste wijze te informeren over de voorbereiding van de reis.

Een ander groot voordeel van de reizen van Fox is dat u altijd verzekerd bent van Nederlandstalige reisleiding.

Wat veel mensen niet weten, is dat Fox Reizen een dochteronderneming is van de ANWB. Net als bij het moederbedrijf zijn betrouwbaarheid en kwaliteit twee zeer belangrijke kernwaarden voor Fox Reizen.

Aanbod van landen bij Fox Reizen

Bij Fox vakanties kunt u vakanties boeken naar de volgende bestemmingen :

  • Afrika : Botswana, Ethiopië, Kenia, Madagaskar, Marokko, Mauritius, Namibië, Seychellen, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe, Zuid-Afrika
  • Azie : Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar, Nepal, Rusland, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Turkije, Vietnam.
  • Caribisch Gebied : Aruba, Barbados, Bonaire, Cuba, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten.
  • Europa : IJsland, Rusland, Turkije.
  • Midden Oosten : Jordanië, Marokko, Oman, Verenigde Arabische Emiraten.
  • Midden-Zuid-Amerika : Argentinië, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Suriname.
  • Noord-Amerika : Canada, Verenigde Staten.
  • Oceanië : Australië, Nieuw-Zeeland.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fox Reizen
Author Rating
41star1star1star1stargray