FarmCamps Boerderijvakanties

FarmCamps is één van de meest unieke vakantie aanbieders in Nederland. Waarom zou je ook ver reizen als er in eigen land nog zóveel te zien is?

Als je een vakantie boekt bij FarmCamps, dan ben je zeker van een avontuurlijke tijd in een natuurlijke omgeving. In heel Nederland kun je boerderijen selecteren naar keuze waar overal weer andere onvergetelijke gebeurtenissen te beleven zijn. Dit is vakantie én spelenderwijs leren over het leven op de boerderij voor jong en oud!

Klik hier om naar de website te gaan

FarmCamps vakanties zijn boederij vakanties met een filosofie

farmcampsDe binding met het platteland is in de loop der jaren telkens minder geworden. Kinderen uit de steden weten vaak weinig over dieren op de boerderij en waar eigenlijk ons dagelijks eten vandaan komt. Bovendien is het voor boerenbedrijven in de laatste jaren steeds moeilijker geworden om een inkomenspositie te waarborgen.

FarmCamps combineert deze twee aspecten en creëert een broodnodige brug tussen twee uit elkaar groeiende werelden. Door toerisme juist naar deze agrarische sector te trekken, geeft dat een nieuwe impuls aan de toekomst van de agrarische ondernemers.

De boerderij met alles wat daar leeft en groeit is een onmisbaar deel van de opvoeding van de kinderen.

Leer alles over de boederij

Je zult verbaasd zijn over de uiteenlopende vormen van creativiteit wat onze boeren ons in dit programma aanbieden. Graag leiden de boeren en boerinnen van de bij FarmCamps aangesloten platteland accommodaties je op de boerderij rond en vertellen alles wat je weten wilt over het leven op de boerderij.

Je komt op plekken waar je nog nooit geweest bent! Knuffel- en aai-sessies met de aanwezige dieren zijn natuurlijk bij het arrangement inbegrepen. Er zijn ook speciale programmas met leerzame opdrachten voor kinderen en volwassenen.

Op een boerderij zul je je nooit vervelen! Vergeet niet je rubberlaarzen en wat oude kleding mee te nemen … je weet nooit of je aan het werk gezet wordt!?

Keuzemogelijkheiden bij FarmCamps

Een eenvoudig selectiesysteem geeft je talloze mogelijkheden om een keuze te maken voor je vakantie. Van heerlijke zomervakanties, tot uitjes met familie en vrienden, maar ook kinderfeestjes of met de hele klas de boer op? Een ding is zeker: Het wordt een actieve, leerzame en spannende tijd!

Overigens zijn er bijzondere accommodaties te boeken zoals een verblijf in een luxe safaritent of in een extra luxe lodgetent. Comfortabel logeren bij de boer met alle luxe die je kunt bedenken, maar wel midden in de natuur en de landelijke boerderijvoorzieningen, dieren en agrarische machines die soms zelf te bedienen zijn.

Een vakantie boeken bij FarmCamps, en je boerderij avontuur kan beginnen!

Wil je een voorproefje? Bekijk dan deze video van FarmCamps

Summary
Review Date
Reviewed Item
FarmCamps
Author Rating
41star1star1star1stargray