Estivant éénoudergezinnen en single vakanties

Estivant richt zich tot een specifieke publiek en biedt daarmee unieke reizen aan, op maat van singles en eenoudergezinnen. De organisatie werkt daarmee aan een interessante manier van reizen en zorgt dat ouders in eenoudergezinnen toch niet echt alleen zijn wanneer ze op vakantie gaan met de kinderen. Al vijftien jaar is Estivant specialist op gebied van dit unieke concept.

Klik nu om jouw vakantie te zoeken!

Estivant voor éénoudergezinnen en singles vakanties

estivantEen vakantie boeken bij Estivant is enkel mogelijk als eenoudergezin. Op deze manier brengt Estivant de gezinnen samen. Dit concept garandeert een plezierige vakantie zowel voor de kinderen als voor de ouders.

Terwijl je kinderen uit de bol gaan met het animatieteam, kunnen de ouders gezellig keuvelen op een terrasje of naast het zwembad. De ouders kunnen zich ontspannen zonder zich zorgen te maken over de kinderen. Die kan je immers met een gerust hart achter laten bij het getrainde animatieteam.

Estifun en Estiventure

De jongeren kunnen opgedeeld worden in categorieën, gebaseerd op hun leeftijd. Voor beide categorieën worden er een heleboel activiteiten aangeboden. Voor de kleinsten is er bijvoorbeeld een kindercircus, een knutselhoek of een speurtocht. De iets oudere kinderen kunnen zich uitleven met de wat stoerdere activiteiten: een avondspel, kampvuur of disco-avond.

Voor tieners vanaf 15 jaar worden er aparte festiviteiten georganiseerd, zoals beachvolleybal of een avondje stappen. Sommige activiteiten duren een hele dag. Zo kan je als ouder eventueel een daguitstap maken samen met de andere ouders. Drie avonden per week kan je deelnemen aan een avond activiteit voor het hele gezin.

De meeste activiteiten zijn gratis, maar voor duurdere avonturen kan er een kleine bijdrage gevraagd worden.

Klik nu om jouw vakantie te zoeken!

Bestemmingen van Estivant

Estivant biedt vakanties aan vlak bij huis, of iets verder weg. Kroatie, Spanje, Italië of Frankrijk, wat je bestemming ook wordt, het vakantieteam staat op elk van deze locaties op je te wachten om van jouw vakantie de ultieme gezinsvakantie te maken. Het aanbod varieert van kampeervakanties tot luxevakanties en skivakanties.

Vertrouwd en veilig online boeken bij Estivant

De reis of vakantie wordt van vertrek tot aankomst voor je geregeld. Het vervoer per bus of vliegtuig is inbegrepen in de reissom en helemaal afgestemd op eenoudergezinnen. Estivant is aangesloten bij SGR, ANVR, SKTB en het calamiteitenfonds.

Zo kan je veilig en gerust genieten van je vakantie, zonder je zorgen te maken over de praktische kant van het geheel.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Estivant
Author Rating
41star1star1star1stargray