Djoser Rondreizen

Djoser organiseert zo’n 200 vakanties naar zo’n 100 verschillende bestemmingen. Djoser Rondreizen staat vooral voor de vrijheid tijdens de reis. Over vervoer en overnachting hoeft u zich niet druk te maken, maar voor de rest heeft u veel vrijheid om te gaan ontdekken wat het land u te bieden heeft.

Online reizen boeken bij Djoser

djoserWanneer u een reis maakt met Djoser wordt verwacht dat u houdt van een actieve manier van reizen. De reis gebeurd met gemiddeld 16 deelnemers. Uiteraard bent u nooit verplicht om met de groep mee te gaan. Wanneer u behoefte heeft om zelf erop uit te gaan is dit prima.

Het is belangrijk om u goed te kunnen aanpassen. De rondreizen gaan vaak naar landen waar niet alles van te voren te regelen is. Juist wanneer er zaken buiten het van te voren bedachte scenario plaats vinden  maakt dat een reis juist enorm verrassend.

Reizigers die via Djoser reizen hebben een minimum leeftijd van 16 jaar.Wanneer u reist met jongere kinderen moet u altijd eerst even contact opnemen.

Klik hier om naar de website te gaan

Vliegen met Djoser vakanties

De vluchten zijn natuurlijk erg belangrijk en moeten daarom goed geregeld zijn. Djoser kiest daarom altijd voor de gerenommeerde namen in de luchtvaart zoals KLM, Lufthansa, United Airlines, Singapore Airlines en Emirates.

Voor dat u op reis gaat heeft Djoser het vervoer ter plekke al geregeld. Het reizen wordt gedaan met een eigen bus, vaak voorzien van airconditioning. Dit betekent dat er veel vrijheid is om te stopen bij bijvoorbeeld een leuke markt of een mooi dorp. U kunt daar dan even rond kijken en wat bewegen. Wanneer u op plaats van bestemming bent zijn er verschillende lokale vervoersmogelijkheden zoals een riksja of caleche. Ook kunt u reizen per nachttrein of per boot. Dan reist u uiteraard zoveel mogelijk s nachts.

Wanneer u een binnenlandse vlucht moet afleggen wordt daarvoor gekozen om geen tijd te verspillen met dagen in een bus doorbrengen. Ook hier wordt gekozen voor de grote luchtvaartmaatschappijen.

Djoser reizen naar Afrika

Wanneer u naar Afrika gaat wordt gebruik gemaakt van speciale safaritrucks. Deze kunnen de vaak onverharde wegen aan en hebben comfortabele stoelen waardoor u ook hoog zit en alles goed kunt zien.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Djoser
Author Rating
41star1star1star1stargray