Disneyland Parijs

Disneyland Paris, wie kent het niet? De jarenlang bekende attractie in de hoofdstad van Frankrijk. Menig kind wilt er maar al te graag naar toe om de wondere wereld vol sprookjes te ontdekken, Maar niet alleen kinderen,

Disneyland Paris is geschikt voor zowel jong als oud! Het is naast attractiepark ook een reisorganisatie, het organiseert de verblijven in het eigen park weliswaar, en genereert jaarlijks miljoenen bezoekers aan zowel het park als de bijgelegen hotels.

Online Tickets of verblijf boeken bij DIsneyLand Parijs

disneylandDisneyland Paris biedt de beste aanbiedingen aan voor zowel entree in het park als verblijf in een van de hotels. Ideaal voor gezinnen met kinderen of als een gezellig weekend of weekje weg. Disneyland Paris heeft vanzelfsprekend meerdere hotels die tot het concern behoren, welgeteld 7.

Maar ook partner hotels in de omgeving van het attractiepark behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast biedt Disneyland Paris fijne vakantiearrangementen aan, en acties als vroegboekvoordeel, de zogenaamde ‘ja-dagen’ en nog veel meer flitsende voordelen die het verblijf in Disneyland Paris aantrekkelijk maken.

Klik hier voor de officiele website van Disneyland Parijs

Klik hier voor alle aanbieders van reizen naar Disneyland Parijs

Ook het vervoer is online te boeken bij DIsneyland Parijs

Naast de entreetickets en hotelovernachtingen in een van de Disney hotels is het ook mogelijk vervoer te boeken bij de vakantie arrangements van Disneyland Paris. Het reserveren van Thalys-tickets, luchthaventransfers of een huurauto kan eenvoudig tijdens het boeken van een van de vele vakantiearrangementen.

Veel faciliteiten bij DIsneyland Parijs

Disneyland Paris is een heuse stad gezien de vele faciliteiten die het park bezit. Naast de honderden attracties heeft het park ook tientallen winkels, eetgelegenheden, evenementen en ontzettend veel entertainment mogelijkheden. Zo zijn er vele zwembaden, tennisvelden, dierenparken en een golfbaan waar iedereen gebruik van kan maken tijdens een verblijf in Disneyland Paris.

Video Disneyland Parijs overzicht

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Disneyland Parijs
Author Rating
51star1star1star1star1star