Cruisedirect Cruises

Cruisedirect is een reisorganisatie met een ruim aanbod aan cruises naar een verscheidenheid aan locaties. Cruisedirect is een van de weinige aanbieders die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van cruises. Het aanbod is daarom ook groter dan bij veel andere aanbieders, en beslaat meerdere rederijen van over de hele wereld.

Cruisedirect heeft een aanbod voor iedere cruisevakantie

cruisedirectBij Cruisedirect zijn er cruises voor alle soorten klanten. Zo biedt de Italiaanse rederij Costa thematisch ingerichte schepen voor jong en oud aan, maar zijn de schepen van de elegante rederij Celebrity Cruises meer gericht op kunst en culinaire hoogstandjes. Cruise direct biedt reizen bij nog veel meer rederijen aan, zoals bij Disney Cruise Line.

Cruise reizen over de hele wereld bij Cruisedirect

Met Cruisedirect kunt u de hele wereld bevaren. Onder het kopje vaargebieden op de website vindt u een overzicht op de wereldkaart. Meer dan duizend reizen brengen u van Afrika tot in Amerika. Zo gaan er 606 reizen naar de Middellandse Zee, zeventig naar Azië en 25 naar Zuid-Amerika.

Klik hier om naar de website van te gaan

Navigeren door het aanbod van Cruisedirect

Om het klanten gemakkelijker te maken om door het ruime aanbod heen te navigeren, is het mogelijk gemaakt om te selecteren op vaargebieden, rederijen en schepen. Na het maken van een keuze helpt het Zoek & Boek scherm u om het aanbod dat getoond gaat worden beter op u aan te laten sluiten.

U kunt de vertrekdatum, reisduur en zoekperiode aangeven. Ook is het mogelijk om uitgebreider te zoeken en zaken als vertrekhaven, budget, huttype, sterrenkwalificatie en aantal passagiers aan te geven.

In het getoonde aanbod kunt u meteen de prijs per persoon zien. Ook de waardering die klanten de reis op beoordelingssite Zoover hebben gegeven wordt getoond. Op deze manier kunt u zelf de reis selecteren die u waar voor uw geld geeft.

Gemakkelijk cruise reizen boeken voor iedere portemonnee

De filosofie van Cruisedirect is erop gericht om op een makkelijke en transparante manier voor iedereen de ideale cruise te vinden. Zo heeft Cruise direct specialisten in dienst genomen om iedere klant in zijn eigen taal aan te kunnen spreken, en biedt het bedrijf een laagste prijsgarantie aan.

Als u hulp nodig heeft met boeken kunt u contact zoeken via de website door te mailen.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cruisedirect
Author Rating
41star1star1star1stargray