Cirkel Vakanties

Cirkel is een organisatie die specifieke vakanties organiseert. Cirkel vakanties concentreert zich op singles, eenoudergezinnen en samengestelde gezinnen. Door zich op dit specifieke publiek te richten, kunnen ze jouw vakantie optimaal laten verlopen, op een manier die voor jou aangenaam en makkelijk is.

Met bijna dertig jaar ervaring in de sector ben je bij Cirkel zeker van een goed georganiseerde vakantie, georganiseerd door specialisten.

Klik hier om direct naar het complete aanbod te gaan

Cirkel Vakanties voor zonvakanties en wintersport

cirkel vakantiesJe kan bij Cirkel zowel zomervakanties als winter- of skivakanties boeken. Iedere vakantie is ontworpen op maat van je gezinssituatie. Het bedrijf organiseert al vakanties sinds 1989 en kan dus rekenen op een ruim publiek.

Ze zijn gegroeid in hun vak en hebben bakken aan ervaring, wat ervoor zorgt dat jouw aangename vakantie gegarandeerd is. Er kan gekozen worden voor rondreizen, actieve reizen of strandvakanties.

Het team van Cirkel Vakanties

Het team bestaat uit enthousiaste mensen, opgeleid om het jou naar je zin te maken. Met Sun & Fun team staat voor je klaar tijdens de zonvakanties. Voor de wintervakanties zorgt het Snow & Fun team voor amusement en ontspanning.

Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Ook worden er geregeld aangename activiteiten voor het hele gezin georganiseerd, afhankelijk van de reis die je gekozen hebt uiteraard.

Klik hier om direct naar het complete aanbod te gaan

Single reizen en eenoudergezinnen bij Cirkel

Door specifieke vakanties aan te bieden, kan Cirkel mensen makkelijker met elkaar in contact brengen. De singles reizen zijn een ideale manier om andere singles te leren kennen. Aan een singles reis hou je gegarandeerd een heleboel vrienden over, misschien zelfs een partner.

De reizen voor eenoudergezinnen en samengestelde gezinnen zijn op hetzelfde principe gebaseerd. Je ontmoet mensen die in dezelfde situatie zitten als jij zelf en dat schept een band.

Single vakanties

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cirkel Vakanties
Author Rating
41star1star1star1stargray