Canvas Holidays Campings

Canvas Holidays is ontstaan vanuit het idee van één man (John Cuthbert) die met een hele volgeladen auto op vakantie ging en dacht dat dat toch makkelijker moest kunnen. Hij bedacht dat het toch makkelijker zou zijn als alle kampeeruitrusting al op de vakantie aanwezig zou zijn. Hij is de oprichter van Canvas Holidays. Zij bieden inmiddels een breed aanbod luxe accommodaties op meer dan 80 topcampings.

Online vakantie boeken bij Canvas Holidays

canvas holidaysWanneer u voor een vakantie kijkt bij Canvas Holidays kunt u op veel verschillende manieren zoeken. Zo kunt u via het zoek & boek menu kijken. Dan geeft u de bestemming, de aankomst, hoeveel nachten en uit hoeveel personen uw reis gezelschap bestaat.

Wanneer u heeft ingegeven wat u criteria zijn krijgt u een zeer mooi overzicht van alle accommodaties die voor uw criteria beschikbaar zijn. Het overzicht bestaat uit een sfeerfoto van de accommodatie, het aantal sterren, een korte omschrijving. Ook ziet u direct in welke periode u welk bedrag voor uw vakantie moet betalen. Als het van toepassing is ziet u ook direct hoeveel accommodaties er nog beschikbaar zijn.

Klik hier om naar de website van Canvas Holidays te gaan

Mocht u meer specifiek willen zoeken dan kunt u ook een verfijnde selectie toepassen waarbij u al direct kiest voor de categorieen: Campings, snel zoeken, type vakanties, accommodaties, aanbiedingen of hulp.

Alle prijzen zijn berekent voor het reisgezelschap dat u heeft opgegeven en inclusief de huidige kortingen. Echter moet u nog voorzien dat u 19 euro reserveringskosten en 2,50 euro moet betalen boven op de prijs die u bij uw selectie ziet.

Vlak voor u de vakantie definitief gaat boeken komt u op een pagina waarop nog eens de belangrijkste punten worden uitgelegd. Bijvoorbeeld tot hoe laat u uiterlijk op de camping kunt aankomen. Welke zaken ter plaatse nog moeten worden gedaan. Zoals een pasfoto bij de inschrijving etc.

Veilig boeken en betalen bij Canvas Holidays

U kunt uw vakantie veilig bij Canvas Holidays boeken want zij zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds, Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Geschillencommissie. Hierdoor kunt u er van op aan dat u altijd geholpen wordt wanneer er calamiteiten of een geschil optreed.

De aanbetaling bedraagt 30% van de huursom en de reserveringskosten en de eventuele premie voor de annuleringsverzekering (inclusief poliskosten). Het bedrag dient uiterlijk binnen 7 werkdagen op de bankrekening bijgeschreven te zijn.

Bij een boeking binnen 6 weken voor aankomst dient u de gehele reissom in een keer te voldoen. U verkrijgt de reispapieren zo’n 2 weken voor vertrek.

Klik hier om naar de website van Canvas Holidays te gaan

Aanbod van campings bij Canvas Holidays

Canvas Holidays biedt campingvakanties aan naar de volgende landen en streken

  • Frankrijk : Noord-Bretagne, Zuid-Bretagne, Languedoc, Ardèche, Franse Alpen,   Bourgondië, Corsica, Côte d’Azur, Dordogne, Jura, Loire, Normandië, Parijs, Picardië,   Royan, Provence, Zuidwest-Frankrijk, Vendée
  • Italië : Gardameer, Toscane en Rome, Venetië en de Adriatische kust, Sardinië
  • Spanje
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Oostenrijk
  • Nederland
  • Kroatië

Video van de luxe campingvakanties bij Canvas Holidays

Summary
Review Date
Reviewed Item
Canvas Holidays
Author Rating
41star1star1star1stargray