Budgetair Vliegtickets

BudgetAir is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Bij BudgetAir kunt u bestemming, luchthaven, vliegtuigmaatschappijen en ticketprijzen in één oog opslag vergelijken en reserveren.

Met een keuze uit zo’n 100 landen en mer dan 72.000 hotels gecombineerd met een aanbod van over de gehele wereld van grote auto-verhuurorganisaties vind u altijd de perfecte vakantie. Ook kunt u er voor kiezen de verschillende onderdelen van uw reis zelf samen te stellen, te combineren en deze online te reserveren.

Klik hier om vliegtickets te zoeken

Online vliegtickets boeken bij BudgetAir

budgetairWanneer u de verschillende deals wilt bekijken kunt u via een overzichtelijk menu de verschillende onderdelen invullen. Allereerst of u een vlucht, hotel en/of huurauto zoekt. Vervolgens vult u de plek in waar u vandaan wilt reizen, uw bestemming, de reisdatum, hotelkamer en uw reisgezelschap.

Vervolgens gaat Budget Air voor u op zoek naar de voordeligste deals binnen uw selectie. U kunt hier dan alles aan gaan passen zoveel als dat u zelf wilt. U ziet steeds welke prijs u betaald en wat u daar voor krijgt, maar ook hoeveel u bespaard.

Betalen en prijzen van BudgetAir

De maximale betalingstermijn bij BudgetAir is 2 weken. Uiteraard geven de verschillende partijen aan wat hun betalingstermijnen zijn. Dat wordt steeds bij elke boeking duidelijk aangegeven. Betaling geschied via een credit card. Zeker bij een betaling die binnen 24 uur moet geschieden. Wanneer de betaling binnen 7 dagen moet gebeuren kan de betaling ook via een overschrijving.

U kunt bij BudgetAir alle verschillende delen van uw reis zelf samen stellen. Het is echter wel veel voordeliger als u de verschillende onderdelen combineert. U krijgt dan kortingen en u hoeft de verschillende onderdelen niet bij verschillende organisaties onder te brengen. .

Alle prijzen van vliegtickets zijn vanaf prijzen voor de voordeligste vliegtickets en vliegroute, inclusief alle taxen en toeslagen, excl. dossierkosten en evt. bagagekosten en onder voorbehoud van wijzigingen.