Bizztravel Wintersport

Bizztravel organiseert sinds 1985 wintersport reizen en heeft een uitgebreid aanbod dat bestaat uit meer dan 100 bestemmingen in de Alpen. Reizen doet u bij Bizztravel met eigen vervoer of per comfortabele touringcar. Eenmaal op de plaats van bestemming kunt u direct de piste op.

Klik nu om uw wintersport vakantie te zoeken bij Bizztravel!

Klik hier voor meer aanbieders van wintersport vakanties

Eenvoudig online wintersport boeken bij Bizztravel

bizztravelGaat u met een groep familie en vrienden skiën? Dan zijn er altijd wel een paar beginnelingen en gevorderden in de groep. Beginners leren bij Bizztravel in hun eigen tempo skiën en worden wegwijs gemaakt met de verschillende materialen. De lessen worden over verschillende dagen verdeelt zodat u de kans krijgt om tussendoor te oefenen en uiteraard van de uitstekende après-ski faciliteiten gebruik te maken.

Leden van uw gezin en/of groep die al langer skiën kunnen meteen na aankomst de latten onderbinden en de verschillende pistes verkennen.

Bizztravel biedt uitstekende chalets, hotels en appartementen

Gedurende uw wintersport vakantie in de Italiaanse, Franse, Oostenrijkse of Zwitserse Alpen verblijft u in prima accommodaties. Selfcatering of bijvoorbeeld op basis van logies en ontbijt of halfpension. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Bizztravel beschikt over een ruim aanbod chalets en hotels die regelmatig aan de rand van de skipiste zijn gelegen en waar het prima thuiskomen is.

Skioorden worden duidelijk omschreven, dit evenals de voorzieningen en faciliteiten waarover de accommodaties beschikken. Groepen die bestaan uit meer dan 15 personen kunnen een aanvraag doen voor een geheel vrijblijvende offerte voor een onvergetelijke groepsvakantie.

Hierbij kunt u zelf aangeven waar de groepsvoorkeuren liggen en op welke wijze u naar uw bestemming wilt reizen. Ook tarieven voor groepsreizen zijn inclusief de kosten voor een skipas.

Website : www.bizztravel.nl

Prijzen van de vakanties zijn inclusief skipas

De wintersportvakanties die Bizztravel aanbiedt zijn inclusief skipas. Hierdoor hoeft u op de bestemming niet eerst nog te zorgen voor de nodige passen maar kunt u ontspannen gaan skiën. Bizztravel koopt skipassen in met grote aantallen waardoor u bovendien profiteert van een aantrekkelijke korting op prijzen ter plaatse.

De skipassen van Bizztravel zijn vaak uit te breiden met een skipas voor een meer uitgebreid gebied of een extra dag. Bij Bizztravel betreft een wintersportvakantie inclusief skipas meestal een zesdaagse skipas, er zijn een aantal uitzonderingen. Voor vertrek kunt u de basis skipas uitbreiden met eventueel gewenste extra’s.

Door ook uw extra wensen gelijk bij boeking vast te leggen voorkomt u dat u ter plaatse vaak veel meer betaald dan direct online. Reserveringen doet u veilig online via de website van Bizztravel. De reisorganisatie is aangesloten bij zowel het ANVR, de SGR als het Calamiteitenfonds.

Ervaringen en reviews Bizztravel

Heeft u ervaring met deze reisorganisatie? Help dan onze andere gebruikers in het maken van een goede keuze en laat dan uw review hier achter.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bizztravel Wintersport
Author Rating
51star1star1star1star1star