Agoda Hotels

Agoda is een online hotelaanbieder met honderdduizenden hotels en services beschikbaar in 38 verschillende talen. Bij het bedrijf werken ruim 2.000 deskundige reisprofessionals in meer dan 20 landen. Agoda heeft kantoren in onder meer Boedapest, Bangkok, Tokio, Hong Kong en Sydney waar managers over uitstekende contacten met hotels beschikken.

Hierdoor kunt u gebruik maken van scherpe aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen op hotelovernachtingen wereldwijd.

Agoda eenvoudig hotelovernachtingen online boeken

agodaDe toegankelijke website van Agoda is overzichtelijk, snel en handig in het gebruik en maakt gebruik van een uitstekend ontwikkelde achterliggende technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat uw boeking bij hotels wereldwijd direct bevestigd wordt.

Bekijk online het aanbod en zie de verschillende kamer typen waar het hotel van uw keuze over beschikt. Naast een uitgebreid overzicht beschikt Agoda.com over hotelbeoordelingen geschreven door reizigers die u reeds voorgingen. Heeft u aanvullende vragen of hulp nodig?

Agoda heeft een online klantenservice welke 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is in verschillende talen.

Klik hier om direct uw hotel te vinden en boeken

Beschikbare hotels bij Agoda

Als klant heeft u toegang tot het grootste hotelaanbod dat op dat moment beschikbaar is en maakt u gebruik van voordelige tarieven. Hierbij maakt het geen verschil of u zich in Amsterdam bevindt of wellicht in Peking.

De getoonde hotels worden gedetailleerd omschreven zodat u weet wat u ter plaatse mag verwachten. Lees ook de ervaringen van andere reizigers en geniet op deze manier goed voorbereid van uw hotelovernachting voor een aantrekkelijk tarief.

Klantaccount aanmaken

Agoda.com biedt u de mogelijkheid om een eigen account aan te maken en op deze manier premiepunten te sparen. Opgespaarde premiepunten kunt u inwisselen vanaf 12.500 punten inwisselen op een volgende overnachting. Punten spaart u door betalingen met een creditcard te doen. Overnachtingen die u rechtstreeks in het hotel betaald vallen niet onder het spaarplan.

In uw persoonlijke account ziet u al uw boekingen overzichtelijk bij elkaar, waarbij u beoordelingen kunt geven over de ervaringen die u heeft met hotels en andere accommodaties. Wilt u ook onderweg van Agoda gebruik maken, download dan de app die geschikt is voor smartphones en tablets.

 

Insider Deals en aanbiedingen

Door u aan te melden ontvangt u regelmatig de nieuwsbrief en kortingen tot wel 30% met de zogenaamde Insider Deals. Regelmatig ontvangt u scherpe aanbiedingen en interessante kortingsmogelijkheden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Agoda Hotels
Author Rating
41star1star1star1stargray